ΕΛΛΑΔΑ

Ίλιον: Ξεσπά ο πατέρας της 13χρονης για τη σεξουαλική επίθεση από παππού φίλης της

Ίλιον: Ξεσπά ο πατέρας της 13χρονης για τη σεξουαλική επίθεση από παππού φίλης της

«Το έχει ξανακάνει ο ηλικιωμένος» λέει ο πατέρας της 13χρονης που έπεσε θύμα ασέλγειας από τον παππού φίλης της στο Ίλιον.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις έπειτα από την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού στο Ίλιον.

Ως δράστης κατηγορείται ο 85χρονος παππούς της φίλης της, στο σπίτι της οποίας είχε πάει να παίξουν, όταν ξαφνικά ο ηλικιωμένος άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται.

Σε βάρος του 85χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας, ο οποίος συνελήφθη και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο ο πατέρας του ανήλικου θύματος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1, σοκάροντας με όσα είπε για το περιστατικό.

«Το παιδί μου ήταν δυνατό και βγήκε αλώβητο. Απείραχτο. Με δύο χειρονομίες στον ποπό και ένα κατέβασμα να δει το βρακάκι του. Βγήκε αλώβητο… Άλλα παιδιά όμως δεν θα βγουν και δεν θα βγουν αν αυτος ο … μείνει έξω», ανέφερε αρχικά.

Για τις κατηγορίες σε βάρος του 85χρονου είπε: «Περνάει λέει πλημμέλημα, τι πλημμέλημα; Ποιο πλημμέλημα; Τι πρέπει να κάνει δηλαδή; Αυτοί οι άνθρωποι αδελφούλη μου θέλουν κρέμασμα στην πλατεία».

Τόνισε μάλιστα ότι η κόρη του αντέδρασε βλέποντας τις κινήσεις του ηλικιωμένου: «Η μικρή μου είναι ένα δυνατό παιδί. Είναι πολύ κοντά με την μάνα της, πολύ κοντά με εμένα. Γιατί έβλεπε κινήσεις του, ο τύπος έκανες κινήσεις. Δηλαδή την χάιδευε λίγο στην πλάτη, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί. Μόλις τις έβλεπε έβγαινε έξω κατευθείαν. Αλλά το παιδί μου ήταν τόσο δυνατό. Αντέδρασε, δεν έκατσε»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό με την πλάτη γινόταν κανένα μήνα. Αλλά όταν έφτασε τη Δευτέρα, κατέληξε το χέρι πιο κάτω, στον ποπό να της κάνει το σορτάκι της να δει το εσώρουχό της. Να δει το σουτιέν της. Απλά κράτησε το παιδί αυτός πιο πίσω και είπε στην εγγονή του πήγαινε λίγο πιο μπροστά θέλω να πω κάτι στη…».

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τον πατέρα υπήρχαν ανάλογες αρρωστημένες συμπεριφορές του ηλικιωμένου προς άλλα ανήλικα. «Ορκίζομαι υπάρχουν κι άλλα άτομα. Βρήκα ένα κορίτσι που αύριο θα πάει να καταθέσει. Αυτό δούλευε κάπου και πήγαινε και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Εκεί που πήγαινε έλεγε ότι φέρνει κοριτσάκια μικρά στο σπίτι και ''εγώ τα χαϊδεύω'' και γέλαγε με τους φίλους του», καταλήγει ο πατέρας.

Σχετικές ειδήσεις