ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατο 50χρονου μετά από διαπληκτισμό με διανομέα

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατο 50χρονου μετά από διαπληκτισμό με διανομέα
INTIME

Θεσσαλονίκη: Ο 27χρονος διανομέας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια για τον θάνατο του 50χρονου

Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος του 27χρονου διανομέα, που συνελήφθη μετά τον θάνατο 50χρονου, τον οποίο χτύπησε στη διάρκεια διαπληκτισμού τους στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα ο διανομέας κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία «μεσημβρινές ώρες χθες (07-08-2023), στο κέντρο της πόλης, 27χρονος ημεδαπός προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο ημεδαπό, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες σήμερα κατέληξε».

«Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα», διευκρινίζεται.