ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: «Δεν ξέρω πώς τρελάθηκε» - Τι λέει η 45χρονη για τη δολοφονία του συζύγου της

Άγιος Παντελεήμονας: «Δεν ξέρω πώς τρελάθηκε» - Τι λέει η 45χρονη για τη δολοφονία του συζύγου της

Ο 74χρονος πυροβολεί τον 50χρονο άντρα της και εκείνη μπαίνει μπροστά από την κάνη για να προστατεύσει τα παιδιά της

«Σηκώνει, παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου: «Τι κάνεις Γιάννη;» και αμέσως…». Είναι η στιγμή που σταμάτησε η 45χρονη κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα «παγώνει».

Ο 74χρονος πυροβολεί τον 50χρονο άντρα της και εκείνη μπαίνει μπροστά από την κάνη για να προστατεύσει τα παιδιά της. Λίγα λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς διασκέδαζαν όλοι μαζί για τα γενέθλια της 12χρονης κόρης της.

«Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-επτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε», ανέφερε η 45χρονη, μιλώντας στο MEGA, για τη σχέση που είχε ο άντρας της με τον σήμερα δολοφόνο του.

Το χρονικό της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο 74χρονος χαιρέτησε και επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας σε κατάσταση αμόκ. Είπε πως κάτι του έριξαν στο ποτό, πυροβόλησε πρώτα τον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού και στη συνέχεια την 45χρονη μητέρα.

«Ήρθε μετά σπίτι και λέει: «Τι μου βάλατε στο ποτό;», εκεί στην ταβέρνα. “Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”».

«Έβγαλε το πιστόλι και...»

Η 45χρονη δείχνει στην κάμερα του MEGA την πληγή από τη σφαίρα στον ώμο της. «Έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς, τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και "έφαγε" και η μαμά μια στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», είπε η κόρη του θύματος.

«Και εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη, τι έπαθε δεν ξέρω… Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου είναι πεθαμένος», είπε η 45χρονη.

Ο 74χρονος έχει συλληφθεί και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.