ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: «Μαχαίρωσε» στο πρόσωπο 25χρονο μετά από καυγά

Λάρισα: «Μαχαίρωσε» στο πρόσωπο 25χρονο μετά από καυγά

Λάρισα: Ο τραυματίας εντοπίστηκε αιμόφυρτος από περαστικούς

Έναν καυγά που προκλήθηκε για ασήμαντη αφορμή επικαλείται ο 25χρονος άνδρας που τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/11) εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο κέντρο της Λάρισας, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου.

Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άνδρας έφερε τραύματα – ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά – από αιχμηρό αντικείμενο, «πιθανόν από μαχαίρι». Κατά ιατρικές πηγές, κρίθηκε αναγκαία η παρακολούθησή του στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από άτομο που δεν γνώριζε και μάλιστα για «ασήμαντο λόγο», την ώρα που βρισκόταν σε τυροπιτάδικο στο κέντρο της Λάρισας και έτρωγε.

Το περιστατικό που διερευνούν οι άνδρες του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, εικάζεται πως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος εστίασης, με το υλικό να αναμένεται να λύσει το γρίφο αυτής της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή στρατιωτικός – Νοσηλευόταν στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Κακοκαιρία: Το «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» δεν μπορούσε να δέσει στις Οινούσσες λόγω θυελλωδών ανέμων

Κακοκαιρία: Εικόνες καταστροφής στις Ράχες - Βάρκες βγήκαν στην στεριά (vid)