ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η κυνική κατάθεση του «Δράκου» στους αστυνομικούς – Η υπόθεσή του ξεγύμνωσε ένα ολόκληρο σύστημα

Η κυνική κατάθεση του «Δράκου» στους αστυνομικούς – Η υπόθεσή του ξεγύμνωσε ένα ολόκληρο σύστημα

Μόνο από την κατάθεσή του στους αστυνομικούς μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν ικανός για όλα και από τύχη δεν κατάφερε να βιάσει κανένα από τα 6 θύματα.

Εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Και που με συλλάβατε; Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι για γυναίκες θα ψάχνω».

Μπορεί η κατάθεση του να είναι κυνική όμως αυτό έκανε. Όταν βγήκε από τη φυλακή έψαχνε πάλι για νέα θύματα.

Προφανώς η αδιαφορία, τα λάθη και οι παραλείψεις ορισμένων οδηγούν στοιχεία σαν τον "Δράκο" να θεωρούν ότι σε αυτή τη χώρα οι νόμοι υπάρχουν για να παραβιάζονται και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αρά όσο κι αν προκαλεί οργή η κατάθεση του δυστυχώς είναι η αλήθεια γιατί αυτό έκανε στην πράξη ξεγυμνώνοντας το σύστημα.

Ένα αρρωστημένο μυαλό ξεγύμνωσε το σύστημα

Τον Αύγουστο του 2022 προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα λίγα μέτρα από την πλαζ του Αλίμου.

Συνελήφθη, κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού και προφυλακίστηκε.

Μέσα σε 12 μήνες η δική δεν έγινε ποτέ και μάλιστα βγήκε και βούλευμα που τον άφηνε ελεύθερο στο 12μηνο με όρους. Ορούς που δεν τήρησε. Ούτε στο Τ.Α εμφανιζόταν να δώσει παρών, ούτε στη δομή της Μαλακάσας έμενε όπως είχε οριστεί. Αντιθέτως έκοβε βόλτες στην Αθήνα ψάχνοντας θύματα και έσπαγε σταθμούς του ΗΣΑΠ όπως στις 17 Νοεμβρίου στο Μοναστηράκι. Έκανε ότι ήθελε κάτω από τη μύτη των αρχών.

Προφανώς και γι’ αυτό το χάος δεν φταίει ένας και προφανώς αυτός ο ένας δεν είναι ο διοικητής ασφάλειας του Ωρωπού που θα έπρεπε να δίνει το παρών ο "Δράκος".

Το κουβάρι των ευθυνών ξεκινά από τη στιγμή που αποφασίζεται να βγει από τη φυλακή ενώ είναι δημόσιος κίνδυνος.

Αφέθηκε με όρους να μένει στη δομή της Μαλακάσας και να δίνει παρών 3 φορές στο Τ.Α Ωρωπού.

1.Έλεγξε κάνεις αν μένει στη Μαλακάσα; Αν ναι κι αν οι υπεύθυνοι εντόπισαν ότι δεν μένει εκεί όπως διέταζαν οι όροι, ενημέρωσαν κάποιον;

2.Δεν έδινε παρών. Αναφέρθηκε; Κι αν ναι, γιατί 3 μήνες δεν έπραξε κάνεις όσα έπρεπε για να εντοπιστεί;

3.Προσήχθη 17 Νοέμβρη για βανδαλισμό στον ηλεκτρικό. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν είδαν ότι έπρεπε να δίνει παρών στον Ωρωπό; Δεν είδαν ότι ήταν κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού; Ότι είχε παραβιάσει τους όρους; Ενημέρωσαν κανέναν; Κι αν ναι γιατί αφέθηκε ελεύθερος;

4.Έπρεπε να κινδυνέψουν 6 γυναίκες για να ανακαλύψουμε ότι κάτι πάει λάθος;

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη καθαίρεσε τον διοικητή του Τ. Α Ωρωπού και διέταξε ΕΔΕ (κατόπιν εορτής). Τον αποδιοπομπαίο τράγο τον βρήκαμε, μήπως να βρούμε και στην ουσία τι δεν πάει καλά;

Ο "Δράκος των Εξαρχείων" από το 2021 ήταν παράνομα στη χώρα μας όμως ούτε αυτό φαίνεται να απασχόλησε τους αρμόδιους.

Ένα αρρωστημένο και επικίνδυνο μυαλό ξεγύμνωσε το σύστημα.

Υπάρχουν και άλλες επιθέσεις;

Έξι γυναίκες σώθηκαν από θαύμα όμως έζησαν έναν εφιάλτη στα χέρια του. Είναι οι μόνες; Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο και των φωτογραφιών του από τα ΜΜΕ, άνδρες της ασφάλειας δεν αποκλείουν να εμφανιστούν κι άλλες γυναίκες - θύματά του, άλλωστε η νεαρή που έδωσε την πιο σημαντική κατάθεση και οδήγησε στην ταυτοποίηση του κατήγγειλε το συμβάν αφότου είδε τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για τον άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει στου Γκύζη ενώ γυρνούσε σπίτι της, τότε αμέσως ενημέρωσε το τμήμα ασφάλειας Εξαρχείων και προχώρησε σε καταγγελία.

Χωρίς να έχει καμία επιφύλαξη αναγνώρισε τον δράστη σε φωτογραφίες που τις έδειξαν οι άνδρες της ασφάλειας Εξαρχείων οι οποίοι ήταν εκείνοι που δεν σταμάτησαν λεπτό να ψάχνουν κάθε Λεπτομέρεια της υπόθεσης μέχρι το τέλος. Μέχρι τη σύλληψη του.

Μέσα σε λίγα 24ωρα από την πρώτη κατάθεση που έφτασε στα χέρια τους, αυτή την 13χρονης, κατάφεραν να "δέσουν" την υπόθεση και να ταυτοποιήσουν το δράστη

Ο 23χρονος θα δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του σε 24ωρες από τώρα.

Σχετικές ειδήσεις