ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κακοποιοί αποφυλακίζονται δεν εμφανίζονται στα αστυνομικά τμήματα - Τα σοκαριστικά στοιχεία

Κακοποιοί αποφυλακίζονται δεν εμφανίζονται στα αστυνομικά τμήματα - Τα σοκαριστικά στοιχεία

Χιλιάδες κακοποιοί που τους βαραίνουν κατηγορίες περί ασέλγειας, βιασμών και ληστειών, βρίσκονται έξω και δεν τηρούν τους όρους αποφυλάκισής τους

Την ώρα που η εγκληματικότητα έχει «χτυπήσει κόκκινο», την ώρα που διαρκώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποφυλακίσεις όπως αυτή του «δράκου των Εξαρχείων», ο οποίος αμέριμνος έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο στα ανυποψίαστα θύματά του, το MEGA προχωρά σε μία αποκάλυψη...

Χιλιάδες κακοποιοί που τους βαραίνουν κατηγορίες περί ασέλγειας, βιασμών και ληστειών, βρίσκονται έξω και δεν τηρούν τους όρους αποφυλάκισής τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, μόνο στα Τμήματα Ασφαλείας της Αθήνας θα πρέπει να δίνουν το «παρών» μία με τρεις φορές κάθε μήνα 9.800 άτομα, ωστόσο από αυτά, τα 2.600 παραμένουν άφαντα.

Ειδικότερα:

Στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα πρέπει να εμφανίζονται 2.300 άτομα, εκ των οποίων όμως δεν τηρούν τους όρους αποφυλάκισης τα 1.150.

Αντίστοιχα, στο Τ.Α. Κολωνού πρέπει να εμφανίζονται 630 άτομα, ωστόσο άφαντα παραμένουν τα 250.

Στο Τ.Α. Κυψέλης πρέπει να εμφανίζονται 1.500 άτομα, με τα 500 να μην εμφανίζονται, ενώ στο Τ.Α Δυτικής Αττικής οφείλουν να εμφανίζονται 6.140 άτομα, αλλά άφαντα παραμένουν τα 700.