ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέος Κόσμος: Τη βίασε όσο ήταν δεμένη - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Νέος Κόσμος: Τη βίασε όσο ήταν δεμένη - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Τα πρώτα λόγια της 35χρονης Κινέζας στους αστυνομικούς, αποκλειστικά στο Newsbomb.gr.

Σοκ προκάλεσε το πρωί του Σαββάτου η υπόθεση της 35χρονης Κινέζας που ήταν για 24 ώρες δεμένη χειροπόδαρα μέσα στο διαμέρισμα. Όσο περνάει η ώρα, τόσο αρχίζει να ξετυλίγεται το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση, καθώς οι πρώτες πληροφορίες δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρες για το τι είχε συμβεί.

Αυτό αρχίζει να ξεκαθαρίζει, μέσα από τα πρώτα λόγια της 35χρονης στους αστυνομικούς, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το Newsbomb.gr. Όπως είπε αυτή και ο 40χρονος συγκατοικούσαν. Εκείνος τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια πήγε ένα μαχαίρι, την απείλησε και την έδεσε στα χέρια και στα πόδια.

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες, καθώς όπως έγινε γνωστό ο 40χρονος τη βίασε όσο ήταν δεμένη, ενώ μετά με ένα ψαλίδι την απείλησε και της ζήτησε χρήματα.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα κατάφερε να λυθεί χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο που βρήκε στο σπίτι και μέσα στην απόγνωσή της, πήδηξε από τον 3ο όροφο.

«Την βρήκα να ζητάει βοήθεια»

Το μεσημέρι της Κυριακής, το Newsbomb.gr και ο Χάρης Γκίκας βρέθηκαν στον Νέο Κόσμο και μίλησαν με την 17χρονη η οποία βρήκε την γυναίκα από την Κίνα, να ζητάει βοήθεια.

«Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, εγώ ήμουν στο δωμάτιο μου έκανα μαθημα και απλά άκουσα ένα μπαμ στο μπαλκόνι και ήρθα να δω τι έπεσε και βρήκα τη γυναίκα στο παράθυρο να χτυπάει και να ζητάει βοήθεια. Την πήγα σπιτι και κάλεσα την αστυνομία. Προσπαθούσα να της προσφέρω ασφάλεια. Δεν μιλάει ελληνικά επικοινωνούσαμε μέσω εφαρμογής μετάφρασης. Δεν την είδα χτυπημένη, την είδα να χτυπάει το παράθυρο και να φωνάζει στα αγγλικά βοήθεια», περιγράφει η 17χρονη.

Ένοικοι της πολυκατοικίας, μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσαν ότι το ζευγάρι δεν είχε ακουστεί στο παρελθόν, μέχρι πριν από μία εβδομάδα περίπου που σημειώθηκε ένα περιστατικό με την 35χρονη να ζητάει μάλιστα να καλέσουν την αστυνομία, καθώς υποστήριζε ότι ο άντρας της την χτυπούσε, ενώ εκείνος ισχυριζόταν ότι η γυναίκα τον απατά.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 40χρονου.

Σχετικές ειδήσεις