ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της διακομιδής του 31χρονου αστυνομικού στο νοσοκομείο

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της διακομιδής του 31χρονου αστυνομικού στο νοσοκομείο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τον 31χρονο αστυνομικό από το σημείο που δέχθηκε τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το Open από τη στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία αστυνομικό και με όση περισσότερη ταχύτητα μπορούσε τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας δεν εφημέρευε ωστόσο ενέκριναν ότι εκεί έπρεπε να διακομιστεί για να σωθεί.

Οι αξιωματικοί αθλητικής βίας συνεχίζουν τις έρευνες και συγκεντρώνουν μαρτυρίες για όσα εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι αλλά και έξω από το γήπεδο, όπου και τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στοιχείο-κλειδί είναι τα ρούχα που φορούσαν αυτοί που βρίσκονταν στο επίμαχο σημείο της κερκίδας. Έτσι οι αξιωματικοί ζήτησαν όλο το υλικό από την κρατική τηλεόραση, από τη μετάδοση του αγώνα για να δώσουν έμφαση στο «πέταλο». Εκεί υπήρχε μια μεγάλη ομάδα ατόμων η οποία μετακινήθηκε προς την έξοδο. Πρόκειται για μια ομάδα 20 με 25 ατόμων που στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Αστυνομικοί που ήταν δίπλα στον συνάδελφό τους ανέφεραν ότι τον κατάλαβαν να πέφτει στο οδόστρωμα. Αρχικά είχε τις αισθήσεις του και φώναξε να τον βοηθήσουν να βγάλουν τη φωτοβολίδα και να σταματήσει η αιμορραγία. «Του κάναμε τουρκινές σε δύο σημεία», ανέφεραν οι συνάδελφοι.