ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδια στου Ρέντη: Κάποιοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και DNA

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδια στου Ρέντη: Κάποιοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και DNA

Ποια είναι τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του αστυνομικού στου Ρέντη

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνας Δημογλίδου.

Σχετικά με την πορεία της υπόθεσης, η κυρία Δημογλίδου επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Πρόσθεσε μάλιστα πως «κάποιοι αρνήθηκαν είτε να δώσουν αποτυπώματα, είτε τη λήψη DNA είτε να δώσουν δείγμα για την ανίχνευση πυρίτιδας από τα χέρια τους. Για όλη αυτή τη διαδικασία έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελία».

Όπως εξήγησε υπάρχει παρελθόν για διάφορα αδικήματα για ορισμένα από τα άτομα που είχαν προσαχθεί. Η κυρία Δημογλίδου απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει με όσους αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα για ίχνη πυρίτιδας καθώς ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να βρίσκεται ο δράστης είπε ότι «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες».

ΕΛΑΣ για επεισόδια στου Ρέντη: «Καθαρά δολοφονική επίθεση»

Σύμφωνα με την ίδια βρέθηκε και ένα μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου, ενώ εξήγησε πως, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν κάμερες και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό. «Όλα αυτά εξετάζονται για να δούμε αν θα προκύψει κάτι», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας ότι, «αυτό που έγινε στου Ρέντη ήταν «καθαρά δολοφονική επίθεση, μέσα στον αγώνα δεν έγινε τίποτα».

Σήμερα από τις 8:30 ξεκίνησε η αιμοδοσία για τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.