ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βοιωτία: Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του - Την πίεζε να τα ξαναβρούν

Βοιωτία: Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του - Την πίεζε να τα ξαναβρούν

Η γυναίκα μετά την επίθεση φέρει ελαφρά τραύματα – Ο αστυνομικός συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Οι αρχές στη Βοιωτία προχώρησαν στη σύλληψη ενός 54χρονου αστυνομικού, ο οποίος μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα Παραλίας Διστόμου, όπου είχε μεταβεί η γυναίκα προκειμένου να μηνύσει τον 54χρονο. Προηγουμένως ο αστυνομικός είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί όταν μετέβη στον χώρο εργασίας της απαιτώντας από την ίδια να τα ξαναβρούν για να είναι και πάλι μαζί.

Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν. Ωστόσο, εκείνος παρέμεινε στο σημείο και η γυναίκα προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Όταν έφτασε όμως στο αστυνομικό τμήμα, ο 54χρονος την περίμενε ήδη απ’ έξω. Σύμφωνα με πληροφορίες την εξύβρισε και της επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς την σε διάφορα σημεία του σώματός της, μέχρι τελικά να επέμβουν οι συνάδελφοί του και να τον ακινητοποιήσουν βάζοντάς του χειροπέδες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της είναι ελαφρά.

Ο αστυνομικός ετέθη σε διαθεσιμότητα ενώ σε βάρος του 54χρονου έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο εισαγγελέας Λιβαδειάς του άσκησε δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.