ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βριλήσσια: Στις φυλακές οδηγείται ο κομμωτής που έβαζε κάμερες στις τουαλέτες - Δείτε το βίντεο

Βριλήσσια: Στις φυλακές οδηγείται ο κομμωτής που έβαζε κάμερες στις τουαλέτες - Δείτε το βίντεο

Ο κομμωτής από τα Βριλήσσια κατηγορείται ότι έβαζε κρυφές κάμερες στο σπίτι και το κατάστημά του 

Στο Μεταγωγών οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου ο κομμωτής, ο οποίος είχε βάλει κάμερες στο σπίτι και το κατάστημά του, προκειμένου στη συνέχεια να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σε βίντεο που πρόβαλε ο Alpha, εμφανίζεται ο άνδρας, τη στιγμή που μεταφέρεται από το αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, με χειροπέδες, τις οποίες έχει καλύψει για να μην φαίνονται και κουκούλα, για να μη φαίνεται το πρόσωπό του, στο Μεταγωγών, μέχρι να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί.

Κατά την έξοδό του από το Α.Τ. ο κατηγορούμενος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση δημοσιογράφων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο ιδιοκτήτης κομμωτηρίου είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματος, που κατέγραφαν τόσο τις πελάτισσες όσο και τις εργαζόμενες. Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση προσωπικών δεδομένων, ενώ ομολόγησε την πράξη του στους ασυνομικούς, λέγοντας ότι «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Κάμερες, κινητά τηλέφωνα, λάπτοπ αλλά και ναρκωτικά βρήκαν οι Αρχές κατά τις έρευνες στην επιχείρηση αλλά και το σπίτι του κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος εκτός από τις τουαλέτες του μαγαζιού, είχε βάλει κάμερες και στο δωμάτιο των θετών παιδιών του.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εντόπισαν τέσσερις κάμερες (δύο στο κομμωτήριο, επιμελώς κρυμμένες και δύο στο σπίτι όπου διέμενε με την –εν διαστάσει, πλέον– σύζυγό του), δύο λάπτοπ, δύο σκληρούς δίσκους, έξι κινητά τηλέφωνα, το smart watch και τα ναρκωτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα εξετάσουν το υλικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κομμωτής διακινούσε το περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Αναμένονται νέες καταθέσεις των εργαζομένων, την ερχόμενη εβδομάδα.

«Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα», ισχυρίζεται ο «ματάκιας» κομμωτής

Ο δικηγόρος του κομμωτή ανέφερε την Παρασκευή ότι «δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από το υλικό που είχε στο κινητό του. Ζητά συγγνώμη από τα θύματα». Ακόμη, υποστήριξε ότι όλα θα κριθούν στα δικαστήρια και δεν δίνει απάντηση στο ερώτημα γιατί ο συγκεκριμένος κομμωτής, που συνελήφθη, είχε τοποθετήθει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα του μαγαζιού του, στα Βριλήσσια.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος του κομμωτηρίου τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μπει στο σπίτι μου, τους έχω καλέσει στην βάφτιση της εγγονής μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση. Απλώς, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε.

Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά.

Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα: “Πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία”. Επειδή εγώ τον είδα κατάφατσα στο δικαστήριο, του κούνησα το κεφάλι και αυτός γύρισε και με κοίταξε. Ψυχρός, κατεβασμένο βέβαια το κεφάλι του περνώντας από μπροστά μας, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει γι’ αυτό που μας έκανε. Είμαι σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί αυτός ο άνθρωπος», αποκάλυψε η υπάλληλος στη συνέχεια.