ΕΚΤΑΚΤΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βέροια: Αυτή είναι η μητέρα που σκότωσε το μωρό της μπροστά στις κόρες της

Βέροια: Αυτή είναι η μητέρα που σκότωσε το μωρό της μπροστά στις κόρες της
facebook

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους έξι μηνών από τη μητέρα του στην Ημαθία

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στην Ημαθία με μια 36χρονη να σκοτώνει στο ξύλο το μόλις έξι μηνών βρέφος της!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 37χρονη ήταν μέσα στο σπίτι με τα άλλα δύο παιδιά της 6 και 7 ετών και άρχισε να χτυπά μέχρι θανάτου το έξι μηνών μωρό της. Οι συγγενείς της 37χρονης μητέρας κάλεσαν τον ΕΚΑΒ και το μωρό πήγε νεκρό στο νοσοκομείο.

Οι απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (9/1). Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, οι συγγενείς της 37χρονης προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους- παιδί της κόρης τους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα του βρέφους για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γίνονται γνωστά, η 37χρονη μητέρα που έχει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε το 6 μηνών βρέφος της με τα χέρια της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά. Εκείνα κάλεσαν σε βοήθεια, βγαίνοντας έξω από την οικία τους όπου ακριβώς απέναντι διαμενει η αδελφή της δραστιδας μαζί με τον πατέρας της. Άμεσα προσήλθαν στο σημείο όπου αντίκρισαν το βρέφος σε αιμόφυρτη κατάσταση και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του βρέφους.

Το βρέφος έφερε πολλαπλά τραύματα και καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του μωρού, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που είδαν το μωρό υπήρχαν πάνω του αίματα, αλλά δεν ανήκαν στο ίδιο. Όπως λένε πληροφορίες, η μητέρα άρχισε να χτυπάει το βρέφος με λύσσα μέσα στο διαμέρισμα και μπροστά στα μάτια των άλλων δύο ανήλικων παιδιών της.

Τα δύο ανήλικα μέσω ουρλιαχτών έφυγαν από το διαμέρισμα και πήγαν στο σπίτι της αδερφής της μητέρας καλώντας σε βοήθεια, κι έτσι ήρθαν οι παππούδες.

Το βρέφος απομακρύνθηκε από τα χέρια της 37χρονης με τη βοήθεια ενός γείτονα, αφού δεν το έδινε το παιδί της σε κανένα άλλο.