ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος βρέφους στην Ημαθία: Η 37χρονη μητέρα ήταν μαθήτρια της τραγικής τάξης του 2003

Θάνατος βρέφους στην Ημαθία: Η 37χρονη μητέρα ήταν μαθήτρια της τραγικής τάξης του 2003
thesstoday.gr

Νέα στοιχεία - σοκ για το παρελθόν της 37χρονης μητέρας, που σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το 6 μηνών μωρό της, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους ηλικίας 6 μηνών στο Μακροχώρι Ημαθίας από την 37χρονη μητέρα του, η οποία ξυλοκόπησε το μωρό μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια των άλλων παιδιών της, δύο κοριτσάκια ηλικίας 6 και 7 ετών.

Παράλληλα αποκαλύπτονται και στοιχεία από το παρελθόν της 37χρονης μητέρας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, όταν και 21 παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η 37χρονη μητέρα φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που «έχασαν» τη ζωή τους πριν από 21 χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο Μακροχώρι. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο, έγκυρες πηγές εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο.

Άλλωστε, δεν είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε μετατραυματικό στρες μετά την τραγωδία του 2003, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής –σε ηλικία 35 ετών– έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια των συμμαθητών του και για χρόνια πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα.

Σχετικές ειδήσεις