ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της σκότωσε η μητέρα το 6 μηνών βρέφος της

Ημαθία: Μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της σκότωσε η μητέρα το 6 μηνών βρέφος της
UNSPLASH.

Σοκάρει η είδηση της δολοφονίας ενός μωρού 6 μηνών από τη μητέρα του, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους ηλικίας 6 μηνών από την 37χρονη μητέρα του, μπροστά στα δύο ανήλικα κοριτσάκια της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία μάλιστα ενημέρωσαν τους παππούδες του άτυχου βρέφους και γονείς της μητέρας τους, για το έγκλημα. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Βέροιας. Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ, στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευθεί.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας – νεκροτομής

Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 6 μηνών βρέφους, ενώ, «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο θάνατος του βρέφους προήλθε από στραγγαλισμό ή χτυπήματα, καθώς δεν έχει εμφανή σημάδια. Μέχρι στιγμής, έχει αποκλειστεί το σενάριο της χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, καθώς το μωρό δεν φέρει αμυχές. Ακόμη, δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή να πέταξε η μητέρα το παιδί από το μπαλκόνι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικές ειδήσεις