ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βόλος: «Έχω μετανιώσει» λέει ο 50χρονος - Τον στηρίζει η οικογένειά του

Βόλος: «Έχω μετανιώσει» λέει ο 50χρονος - Τον στηρίζει η οικογένειά του

Βόλος: Τα πρώτα λόγια της συζύγου του 50χρονου. Τι είπε ο δικηγόρος του. 

«Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι». Με αυτές τις έξι λέξεις, προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ο 50χρονος άνδρας το έγκλημα στον Βόλο, που έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 10 Ιανουαριου και σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο 50χρονος Αλβανός σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της συζύγου του όταν πληροφορήθηκε πως βίαζε την κόρη του. Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το κορίτσι βιαζόταν από τον θείο του από τότε που ήταν 9 χρονών, με τον βιαστή μάλιστα να βιντεοσκοπεί τις πράξεις του. Μάλιστα, όταν μεγάλωσε το κορίτσι και έπιασε δουλειά, ο 32χρονος άρχισε να την εκβιάζει για να της αποσπάσει χρήματα.

Μαθαίνοντας τα παραπάνω από την ίδια του την κόρη, ο 50χρονος πατέρας πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 32χρονο, προτού παραδοθεί στην Αστυνομία.

«Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης πως του χρωστούσε η κόρη μου λεφτά» είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος και συμπλήρωσε: «Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως την βίαζε από τα 9 της χρόνια. Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι».

«Ο άντρας μου "έφαγε" τον αδερφό μου»

Τραγική φιγούρα στην όλη υπόθεση είναι η γυναίκα του 50χρονου και αδερφή του 32χρονου βιαστή, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τις ραγδαίες εξελίξεις.

Η μητέρα της 18χρονης είπε: «Ο άντρας μου "έφαγε" τον αδερφό μου. Ήρθε, έφαγε, ντύθηκε, μετά έκανε τη "δουλειά" και με πήρε και μου είπε: "Το έκανα, τον σκότωσα". Δεν ξέρω εγώ από αυτά. Ούτε είδα, ούτε μου είπε κανένας κάτι, ούτε κατάλαβα τίποτα. Ότι και να είχε γίνει υπάρχει νόμος. Δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να σκοτώσει κάποιον άλλον».

«Έπρεπε να το χειριστεί διαφορετικά»

«Ο πελάτης μου λυπάται πολύ για την πράξη του και δήλωσε μετανιωμένος, αλλά η ψυχική του κατάσταση τον οδήγησε. Στο πλευρό του εκτός από τα παιδιά του, είναι η αδερφή του και ο άντρας της».

Στα πρώτα του λόγια, ο δικηγόρος του 50χρονου, είπε ότι ο πελάτης του μετάνιωσε κι έπρεπε να το χειριστεί διαφορετικά, αλλά η ψυχική του κατάσταση τον οδήγησε εκεί.

«Η οικογένεια του αποτελείται από τρία κορίτσια από τον προηγούμενο γάμο του και από ένα αγοράκι 9 ετών από το δεύτερο γάμο του. Ο θανών ήταν αδερφός της δεύτερης συζύγού του» τόνισε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε: «Η δεύτερη σύζυγός του δεν γνώριζε για τα όσα έκανε ο θανόντας στην κόρη του. Δεν θα τολμούσα να πιστέψω ότι μία μάνα θα γνώριζε κάτι τέτοιο και δεν θα λάμβανε τα μέτρα της. Μου είναι αδιανόητο».

Μάλιστα για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε τόνισε: «Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στον καυγά. Η ανάκριση είναι μυστική όποτε πρώτα θα απολογηθούμε στον ανακριτή και μετά θα εκθέσω την υπερασπιστική μας γραμμή».

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον 50χρονο είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σχετικές ειδήσεις