ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: «Δεμένοι» από τα βίντεο οι κατηγορούμενοι για το φόνο της 41χρονης εγκύου

Θεσσαλονίκη: «Δεμένοι» από τα βίντεο οι κατηγορούμενοι για το φόνο της 41χρονης εγκύου

Θεσσαλονίκη: Οδύνη στην κηδεία της 41χρονης εγκύου. Τα ντοκουμέντα που «καίνε» τους δύο δράστες της στυγερής δολοφονίας,

Το τελευταίο αντίο στην 41χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, είπαν το πρωί της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι της.

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Νέα Κρήνη.

«Είμαστε πολύ θλιμμένοι και ως κοινωνία και ως εκκλησία για αυτό το θλιβερό περιστατικό, το δυστύχημα, τον φόνο, δύο ανθρώπων, ενός αθώου εμβρύου που βρισκόταν στην κοιλιά της μάνας του και μίας ζωής που έφυγε τόσο άδικα», ανέφερε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Ιουστίνος.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της άτυχης γυναίκας, που βρισκόταν στην 7η εβδομάδα της κύησής της, ο αδελφός της και η 13χρονη κόρη της.

Νέα συγκλονιστικά βίντεο

Παράλληλα, τη στιγμή που οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη συγκλονίζουν ακόμη το πανελλήνιο, νέα σοκαριστικά βίντεο ήρθαν στη δημοσιότητα.

Υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας δείχνει τους δύο άντρες να μεταφέρουν ένα βαρύ φορτίο τα ξημερώματα, 2 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου. Σύμφωνα με την ομολογία του 34χρονου, μέσα ήταν το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, που αποκάλυψε το MEGA, το ρολόι δείχνει 3 λεπτά πριν τις 2, τα ξημερώματα στις δύο Ιανουαρίου. Η 41χρονη, λίγο νωρίτερα, άφηνε την τελευταία της πνοή, από τρεις μαχαιριές στο λαιμό.

Το βίντεο με τους δύο άνδρες να μεταφέρουν τη σορό της Γεωργίας μέσα σε μπαούλο, έρχεται να προστεθεί στα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα της μοιραίας βραδιάς.

22:50: Η 40χρονη επέστρεφε αμέριμνη στο σπίτι της, μαζί με τον άνδρα που θα της αφαιρούσε την ζωή.

00:56: Σχεδόν μία ώρα μετά τη δολοφονία, ο 39χρονος με τον συνεργό του τοποθέτησαν σε μία κίτρινη σακούλα τα προσωπικά της αντικείμενα και τα πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

06:22: Μαζί ξεφορτώθηκαν και το ματωμένο στρώμα, πάνω στο οποίο δολοφόνησαν την Γεωργία για να το αντικαταστήσουν ξημερώματα, τοποθετώντας στη σχάρα του αυτοκινήτου ένα άλλο, για να το πάνε στο διαμέρισμα.

Παρότι οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί αναλυτικά, ο 39χρονος επιμένει ότι εκείνο το βράδυ κοιμόταν και δεν δολοφόνησε την σύντροφό του. Την εμπλοκή του αρνείται και ο συνεργός του, που επίσης διώκεται για τη δολοφονία της Γεωργίας.

Συνεχίζουν τις αλληλοκατηγορίες

Την ίδια ώρα οι δύο άντρες συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται για την δολοφονία, με τον 39χρονο να αρνείται κάθε κατηγορία και τον 34χρονο φίλο του, να υποδεικνύει τον πρώτο ως τον δράστη του στυγερού εγκλήματος.

«Ο σύντροφός της έσβησε τα φώτα και ενώ την κρατούσα της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες. Μετά έδεσε το στόμα και τα μάτια με ταινία συσκευασίας. Ζαλίστηκε και έπεσε στο πάτωμα. Είπε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τότε αυτός πήγε στην κουζίνα και έκανε με κραυγές σαν να τον χτυπάνε, για να δείξει ότι γίνεται ληστεία. Μετά πήρε το μαχαίρι από τα χέρια μου, με σκούντηξε και μου έκανε νόημα να φύγω», ανέφερε στην απολογία του ο 34χρονος.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν το Σάββατο στον ανακριτή.

Πώς έγινε η δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Μόλις η 41χρονη έγκυος μπήκε στο σπίτι του συντρόφου της μαζί του, της επιτέθηκε ο φίλος του, ο οποίος ενεργούσε σύμφωνα με το σχέδιο που είχαν καταστρώσει.

Αφού την ακινητοποίησε με την απειλή ενός μαχαιριού, στη συνέχεια της έβαλε χειροπέδες και τη φίμωσε με τη χρήση ταινίας συσκευασίας. Και οι δύο την πήγαν στο υπνοδωμάτιο, όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην αριστερή και δεξιά τραχηλική χώρα.

Στη συνέχεια μετέφεραν στο διαμέρισμα βαλίτσα - μπαούλο όπου έβαλαν τη σορό της και με το αμάξι του φίλου του συντρόφου της, τη μετέφεραν σε απόκρυμνο σημείο. Αμέσως μετά γύρισαν στο σπίτι του συντρόφου της, προσπαθώντας να «εξαφανίσουν» τα ίχνη και τα πειστήρια της δολοφονίας, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και απορρίπτοντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος, όπως τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του θύματος, το μέσο τέλεσης και το στρώμα του κρεβατιού, όπου δολοφονήθηκε το θύμα.

Μάλιστα, έβαλαν νέο στρώμα στο κρεβάτι, προκειμένου να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση ενώ, όπως έγραψε και το Newsbomb.gr, αφαίρεσαν από τη γυναίκα μέχρι και τα 80 ευρώ που είχε πάνω της.