ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βέροια: Σοκάρει η γιαγιά του βρέφους - Τι λέει για την 37χρονη παιδοκτόνο

Βέροια: Σοκάρει η γιαγιά του βρέφους - Τι λέει για την 37χρονη παιδοκτόνο

Βέροια: «Μόλις άρχισε να στέκεται στα πόδια της άρχισε η συμπεριφορά της να αλλάζει. Είχε κάποια προβλήματα» είπε η γιαγιά του βρέφους. 

Σοκάρουν οι καθημερινές αποκαλύψεις που αφορούν τη δολοφονία του 6 μηνών βρέφους από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, στο Μακροχώρι Ημαθίας. Οι Αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν τη οδήγησε την 37χρονη σε αυτό το άγριο έγκλημα, αλλά και τη σχέση που είχε με τον σύντροφο και πατέρα του μωρού.

Πάνω σε αυτό μίλησε η γιαγιά του βρέφους και μητέρα του συντρόφου της 37χρονης. «Φερόταν καλά. Μεγαλώσαμε το μωρό μέχρι να σαραντίσει» είπε στο MEGA και συμπλήρωσε: «Δεν της έφερνα αντίρρηση σε τίποτα»

Μάλιστα για τους γονείς της 37χρονης είπε ότι «δεν είχαν έρθει καθόλου να τη δουν» δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειας δεν ήταν καλή.

«Το μωρό όταν γεννήθηκε το μεγαλώσαμε εδώ και την πρόσεχα γιατί ήταν λεχώνα. Μόλις άρχισε να στέκεται στα πόδια της άρχισε η συμπεριφορά της να αλλάζει. Είχε κάποια προβλήματα, δεν ξέρω κι εγώ» είπε τελειώνοντας.

Θυμίζουμε ότι η 37χρονη παιδοκτόνος, που το μεσημέρι της Παρασκευής κρίθηκε προφυλακιστέα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.