ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Με drones ψάχνουν τον Μπάμπη - «Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Μεσολόγγι: Με drones ψάχνουν τον Μπάμπη - «Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του  Μπάμπη Κουτσικού.

Δέκα 24ωρα έχουν περάσει από την μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη Κουτσικού και το θρίλερ συνεχίζεται στην περιοχή του Μεσολογγίου για τον εντοπισμό του. Από τη μια οι Αρχές εξετάζουν κινητά και προσπαθούν να εντοπίσουν τις τελευταίες κινήσεις του 31χρονου και των προσώπων που θεωρούν ότι εμπλέκονται στην εξαφάνιση. Από την άλλη η οικογένειά του κάνει τα πάντα για να τον βρει, έχοντας προσλάβει από ιδιωτικούς ντετέκτιβ μέχρι και δύτες.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Tempo24, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές - ειδικά σε σημεία που δεν μπορούν να πλησιάσουν οι δυνάμεις διάσωσης. Τις τελευταίες ώρες δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα προκειμένου να ψάξουν για νέα στοιχεία, ενώ η οικογένεια έδωσε εντολή σε ιδιώτη δύτη να ερευνήσει την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο.

Την ίδια ώρα στην έρευνα συμμετέχουν εθελοντές με drones και εκπαιδευμένα σκυλιά.

«Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ALPHA τόνισε ότι «η περιοχή είναι πολύ δύσκολη να ερευνηθεί. Η λίμνη δεν έχει ορατότητα κι αν κάποιος ήθελε να κάνει κακό στον Μπάμπη, θα μπορούσε να τον κρύψει και να μην το βρει κανείς».

Στη συνέχεια τόνισε ότι μετά από έρευνες των Αρχών στο κινητό της αδερφής του Μπάμπη, τώρα οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη περιοχή για τον εντοπισμό του. Και συνέχισε: «Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο. Υπάρχει ένα πρόσωπο μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση».

Ωστόσο δεν θέλησε να πει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, όμως συμπλήρωσε ότι είναι ένα πρόσωπο που γνώριζε και τον Μπάμπη και τον 50χρονο κρεοπώλη.
Στο τέλος είπε πως και το πτώμα του Μπάμπη να μην βρεθεί υπάρχουν ήδη αρκετά στοιχεία και ψηφιακά ίχνη ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

«Η υπόθεση "φωνάζει"»

Για την υπόθεση μίλησε στο MEGA ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η υπόθεση «''φωνάζει'' εκκωφαντικά».

Ο κ. Τσούκαλης ανέφερε πως, «δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά εγκλήματα μέσα στο 1ο 10ήμερο ενός μήνα. Είμαι φύσει αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι ο Μπάμπης είναι καλά. Ωστόσο, ανησυχώ σε μεγάλο βαθμό όπως και η οικογένεια, γιατί είναι κάποια πράγματα που είναι σημαντικά και ο άνθρωπος που βρίσκεται στο «κάδρο» θα πρέπει να ανακαλέσει στην μνήμη του κάποια πράγματα».

«Τους δύο άνδρες συνδέει και ένας δανεισμός εκ μέρους του Μπάμπη, ύψους 17.000 ευρώ στον άνθρωπο που είναι στο "κάδρο". Ο Μπάμπης φαίνεται να λέει ότι μέχρι την Κυριακή θέλει πίσω τα χρήματα – και εξαφανίζεται Πέμπτη. Αυτό φαίνεται από τα μηνύματα στο messenger και από τη διαμάχη που είχε εκείνη τη μέρα. Ο 50χρονος φέρεται να ζήτησε χρήματα για να αγοράσει κρέατα και να τα πουλήσει τις μέρες των γιορτών και έτσι στις 2 του μηνός να του τα επέστρεφε», είπε για τη σχέση του Μπάμπη με τον κρεοπώλη.