ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση του Μπάμπη - Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος σε βάρκα

Μεσολόγγι: Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση του Μπάμπη - Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος σε βάρκα

Μεσολόγγι: Οι Αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος στο Μεσολόγγι κατά τη 12η ημέρα ερευνών για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος σε μια βάρκα.

Οι Αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου και εξετάζουν το συγκεκριμένο εύρημα. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίας, το αίμα φέρεται να μην ανήκει σε άνθρωπο αλλά σε κάθε περίπτωση θα εξεταστεί από τους ειδικούς στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σημειώνεται ότι πέρα από τον 50χρονο κρεοπώλη και φίλο του Μπάμπη ο οποίος ήταν ο τελευταίος που τον είδε πριν εξαφανιστεί, μια γυναίκα και ένας ακόμη άνδρας βρίσκονται στο κάδρο των Αρχών για την υπόθεση.

Οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κινητού του ενός εκ των δυο καθώς εκτιμάται ότι εκεί κρύβεται το «κλειδί» για την λύση του θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου.

Το εν λόγω πρόσωπο ήταν εκείνο το οποίο προσπάθησε να επικοινωνήσει ο κρεοπώλης αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, ενώ εντοπίστηκε πως στο κινητό του είχαν σβηστεί μηνύματα τα οποία ανακτήθηκαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα, την ημέρα της εξαφάνισης ο κρεοπώλης την είχε καλέσει αρκετές φορές χωρίς ωστόσο να απαντηθούν οι κλήσεις του.

«Εκεί που τον έχω θάψει δεν θα τον βρουν ποτέ»

Παράλληλα στη δημοσιότητα καθώς για πρώτη φορά μίλησε ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, την ώρα που μια εξομολόγηση του κρεοπώλη φαίνεται πως λύνει τον γρίφο.

Πλέον οι Αρχές αναζητούν τον Μπάμπη Κούτσικο κάπου θαμμένο καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία, όλα συνηγορούν πως αυτό ήταν το φρικτό τέλος.

«Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ», φέρεται να είπε σε φίλους του ο 50χρονος κρεοπώλης σύμφωνα με τον ALPHA.

Παράλληλα, ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς πως είχε κάνει χρήση χασίς το βράδυ της εξαφάνισης, κάτι το οποίο διέψευσαν κατηγορηματικά οι φίλοι του, καθώς όπως είπαν οι ίδιοι τους είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος «Είπα ψέματα πως είχα καπνίσει χασίς»!

Ρώταγε για τις συνθήκες κράτησης στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης!

Παράλληλα, δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους την κυνικότητα του 50χρονου κρεοπώλη στο Μεσολόγγι, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη.

Σύμφωνα με το MEGA και τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο 50χρονος φέρεται να ρώτησε τους συγκρατούμενούς του, όσο ήταν υπό κράτηση στο Μεσολόγγι, για το «πώς είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού;»!

Παράλληλα, ο 50χρονος παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να θεωρούν πως γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει, ενώ χαρακτηρίζουν πολλούς από τους ισχυρισμούς του ως «γελοίους».

Σχετικές ειδήσεις