ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη - Απολογείται την Δευτέρα

Μεσολόγγι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη - Απολογείται την Δευτέρα

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή, ενώ χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος, καθώς έξω από αυτό έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη και συγγενείς του. που ζητούν απαντήσεις για την εξαφάνισή του.

Η μητέρα του Μπάμπη, που περιμένει εδώ και 14 ημέρες να μάθει την αλήθεια για το παιδί της, μίλησε, όντας συντετριμμένη στην κάμερα του Alpha: «Ήθελα να τον δω λίγο, να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει που είναι το παιδί μου. Μόνο αυτό θέλω».

Ήταν δίκαιωση όπως είπε η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 50χρονο, προσθέτοντας ότι τώρα περιμένει να «σπάσει» ο κρεοπώλης και να ομολογήσει. «Πάλι μέσα θα μπει έτσι κι αλλιώς», πρόσθεσε.

Τα στοιχεία που «έκαψαν» τον κρεοπώλη

Την ίδια ώρα, από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν κληθεί να δώσουν κατάθεση ακόμα τρία άτομα, φίλοι του κρεοπώλη με τους οποίους είχε μιλήσει μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Ο 50χρονος στις καταθέσεις του έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, καθώς φαίνεται να περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 20:30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Ακόμη ένα στοιχείο που έκαψε τον κρεοπώλη είναι το γεγονός ότι υπάρχει η κατάθεση του συγκρατούμενού του στα κρατητήρια, την πρώτη φορά που προσήχθη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 51χρονος του είπε ότι «τον σκότωσα και εκεί που τον έθαψα δεν θα τον βρουν».

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης.

Η έκκληση της αδερφής του Μπάμπη Κούτσικου στο Newsbomb.gr

Την πρώτη της δήλωση μετά την σύλληψη του 51χρονου κρεοπώλη έκανε η αδελφή του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

«Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα επίσημα. Το έμαθα και εγώ από τους δημοσιογράφους είναι ακόμα στην Ασφάλεια και εμείς είμαστε απέξω. Αν όντως ισχύει να μιλήσει, να μας πει που είναι ο Μπάμπης. Είμαστε απέξω και μας ακούει…».

Η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε έκκληση να ανοίξουν στόματα. Μάλιστα, έχει αναφέρει ότι «τον σκότωσαν». Μένει τώρα να διαπιστωθεί τι τελικά συνέβη με τον 31χρονο αδερφό της, μιας και ο κρεοπώλης επιμένει να μην «σπάει».

Σχετικές ειδήσεις