ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Φως στο Τούνελ»: Το οδοιπορικό του μυστηρίου στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο 32χρονος Μπάμπης

F
MEGA

Φως στο Τούνελ: Η κάμερα της εκμπομπής με την αδελφή του εξαφανισμένου Μπάμπη ακολουθεί τα βήματά του στην περιοχή όπου εξαφανίτηκε

Το βράδυ της εξαφάνισης, ο Μπάμπης, μαζί με τον κρεοπώλη, έφυγαν από το σπίτι του και κατέληξαν πάνω στην παλιά εθνική οδό, όπως ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε.

Το αυτοκίνητο του κρεοπώλη εμφανίστηκε σε κάμερα ασφαλείας, λίγο πιο κάτω από το σημείο που ανέφερε πως άφησε τον Μπάμπη και η κάμερα τον κατέγραψε να επιστρέφει από τον ίδιο δρόμο, αλλά πενήντα λεπτά αργότερα.

«Είναι νεκρό σημείο»

«Εκεί που λέει ότι τον άφησε είναι ένα νεκρό σημείο, δε θα μπορούσε να δώσει τοποθεσία σε κάποιον για να τον πάρει. Η επόμενη κάμερα που υπάρχει είναι στο βενζινάδικο, στο οποίο δε φαίνεται. Έχει χαθεί τώρα σε αυτήν την περιοχή, είτε στο βουνό, είτε προς τα κάτω κάπου, αλλά μιλάμε για τεράστιες αποστάσεις. Δηλαδή από τον κάμπο μπορείς να πας μέχρι κάτω στη θάλασσα», λέει η αδερφή του αγνοούμενου.

Ρεπόρτερ του «Τούνελ» βρέθηκε και στο φωτοβολταϊκό πάρκο όπου φαίνεται να καταγράφηκε το αυτοκίνητο του κρεοπώλη.

«Θέλω να παρακαλέσω, αν και νομίζω ότι έχει γίνει ήδη, υπάρχει μια κεραία κινητής τηλεφωνίας απέναντι στην Ομβριά, έχω ακούσει ότι έχουν σήμα του κινητού του κρεοπώλη. Θέλω να παρακαλέσω να ερευνηθούν άλλα τηλέφωνα που έδωσαν σήμα εκείνο το βράδυ, σε εκείνη την κεραία, μήπως ήταν και κάποιος άλλος μαζί του και έχουν κάνει κακό στον Μπάμπη».