ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκίδα: Οπλισμένη με δύο μαχαίρια, περίμενε η δολοφόνος τον 43χρονο

fonos
Newsbomb

Η 39χρονη δολοφόνος της Χαλκίδας φέρεται να σκότωσε το θύμα με δύο μαχαίρια. Το ένα μαχαίρι βρέθηκε καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του θύματος, ενώ έξω από το όχημα του 43χρονου βρέθηκε και το δεύτερο μαχαίρι πάνω στο οποίο υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Άνθρωποι που γνώριζαν καλά το θύμα, κάνουν λόγο για έναν αξιόλογο επαγγελματία. Πριν από πέντε μήνες περίπου, είχε αγοράσει έναν χώρο έξω από τη Χαλκίδα, καθώς επέκτεινε την επιχείρηση ξυλουργικής που διατηρούσε, με εξειδίκευση στην κατασκευή κουζινών.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο.

Αυτόπτης μάρτυρας στο στυγερό έγκλημα ήταν η σύζυγος του θύματος η οποία άκουσε φωνές, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και είδε την δράστιδα να σκοτώνει με μαχαίρι τον σύζυγό της.

Αμέσως, παρά το σοκ που υπέστη, τηλεφώνησε στο 100 και είπε: «Τρέξτε. Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου».

Το θύμα ετοιμαζόταν να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της δολοφόνου

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αναφέρθηκε στην υπόθεση.

Ο κ. Τάρτης αποκάλυψε ότι από τα τέλη του 2021 το θύμα είχε έρθει στο γραφείο του «ζητώντας να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις πιέσεις, «τα ερωτικά καλέσματα», της φερόμενης ως δράστιδας».

Ο δικηγόρος διευκρίνισε μάλιστα ότι η κατάσταση που βίωνε ήταν σε γνώση των συζύγων της 39χρονης και του 43χρονου. Ο κ. Τάρτης αποκάλυψε μάλιστα ότι το θύμα του είχε ζητήσει να εξετάσει το ενδεχόμενο αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της 39χρονης. Όπως συμπλήρωσε, του είπε ότι δε θα βοηθούσε και πολύ και του αντιπρότεινε «μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με τον σύζυγό της;», διευκρινίζοντας ότι ήταν στενός φίλος του θύματος.

O δικηγόρος ανέφερε ακόμη ότι «έτσι και έγινε και αυτό βοήθησε για σημαντικότατο χρονικό διάστημα να σταματήσουν οι οχλήσεις».

Τι είπαν οι γονείς της δράστιδος

Ο πατέρας της φερόμενης ως δολοφόνου ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή είμαι σε μεγάλη σύγχυση, τι να σου πω. Σαφώς κάτι υπάρχει, δεν τους ξέρω αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχω ιδέα, δεν τους έχω δει ποτέ σπίτι τους. Το έμαθα τυχαία από το ίντερνετ και πήγα στην αστυνομία.

Δεν ξέρω, περιμένω να μάθω. Λογικότατος άνθρωπος ήταν και ήρεμος. Ως προς τις αρχές της, δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό, ούτε ποτέ είχε μία τέτοια διάθεση», ενώ, η μητέρα της είπε πως «πρέπει να είναι ιστορία καιρού. Μου είπε ότι λυτρώθηκε από αυτό που έκανε, γιατί προφανώς πιεζόταν πολύ».