ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυφάδα: Τους ρώτησαν από πού είναι και τους επιτέθηκαν - Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή ανηλίκων

Γλυφάδα: Τους ρώτησαν από πού είναι και τους επιτέθηκαν - Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή ανηλίκων

Τριάντα άτομα επιτέθηκαν σε τέσσερις ανήλικους το βράδυ του Σαββάτου στη μαρίνα της Γλυφάδας 

Ακόμα ένα περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκων απασχολεί τις ελληνικές αρχές, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στη Γλυφάδα, με δύο τραυματίες, ο ένας μάλιστα από μαχαίρι.

«Δέχθηκαν μία αναίτια επίθεση, μάλιστα ένας από τους νεαρούς τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, ενώ σε ένα από τα θύματα αφαιρέθηκε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε κάποιο χρηματικό ποσό», δήλωσε στον Alpha η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Οι τέσσερις ανήλικοι που έπεσαν θύμα ομάδας τριάντα ατόμων δεν θέλησαν να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο, «παρόλο που κλήθηκε το ΕΚΑΒ, προσήχθησαν ωστόσο στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώθηκαν οι γονείς», συμπλήρωσε η κα. Δημογλίδου, εξηγώντας πως τα θύματα «Προσπάθησαν να δώσουν την περιγραφή των ατόμων, που δεν τα γνώριζαν και συνεχίζονται οι αναζητήσεις της αστυνομίας για τους δράστες».

Για τον λόγο της επίθεσης η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε πως «Το μόνο που πρόλαβαν να ακούσουν τα ανήλικα θύματα είναι από ποια περιοχή κατάγονται».

Όλα έγιναν στις 11 το βράδυ του Σαββάτου όταν μία παρέα 30 ατόμων επιτέθηκε σε τέσσερις ανήλικους που έκαναν βόλτα στη μαρίνα της Γλυφάδας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν δύο άτομα να τραυματιστούν, το ένα μάλιστα από μαχαίρι, ενώ αμέσως μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου έδωσαν κατάθεση για το περιστατικό.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την άγρια επίθεση, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.