ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Γνωστοί του Μπάμπη στο παρελθόν είχαν εμπλακεί σε ιστορίες χρυσοθηρίας

babis

Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», έκανε μία αποκάλυψη στο ΜΕGA για το τετράδιο με τα ονόματα όσων χρωστούσαν στον Μπάμπη Κούτσικο.

Την ώρα που οι έρευνες στην περιοχή Ευαγγελίστριας συνεχίζονται για την ανεύρεση του φονικού όπλου, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας μετά τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη Κούτσικου είναι αποκαλυπτικά για τις συνθήκες θανάτου του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο MEGA, ενδέχεται όλα τα χρήματα που δάνειζε να μην ήταν όλα του ίδιου αλλά αυτό βρίσκεται προς εξέταση.

Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα με ποσά δίπλα τους ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί είχαν επιστραφεί.

Μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που κατά το παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας. Αυτό που ισχύει είναι πως το βασικό σενάριο της αστυνομίας είναι να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο.

Ο Μπάμπης είχε βάλει προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων και ο κρεοπώλης επειδή δεν τα είχε, του έκανε κάποια δελεαστική προσφορά άλλου τύπου, ωστόσο ο Μπάμπης ήταν δύσπιστος και γι’ αυτό έκανε την αναζήτηση στο Ίντερνετ για τις λίρες. Και γι’ αυτό πήρε και την καραμπίνα μαζί του.

Επιπλέον, όπως είπε ο δημοσιογράφος δύο από τα τέσσερα ονόματα εξετάζονται εξονυχιστικά.

Ο άτυχος νέος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση από δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα συγκεκριμένου τύπου όπλα χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Οι Αρχές όμως, εξετάζουν υπό άλλο πρίσμα και το τετράδιο που κρατούσε ο 31χρονος. Ένα σημειωματάριο γεμάτο ονόματα ανθρώπων που φέρεται να τους είχε δανείσει υπέρογκα ποσά.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδα «Πελοπόννησος», προχώρησε σε μία αποκάλυψη στο LIVE NEWS.