ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ταυτοποιήθηκε το «πιστόλι» στην εκτέλεση Σκαφτούρου - Αυτό είναι ο άνδρας που άφησε το ορφανό DΝΑ

Ταυτοποιήθηκε το «πιστόλι» στην εκτέλεση Σκαφτούρου - Αυτό είναι ο άνδρας που άφησε το ορφανό DΝΑ

Παλιός γνώριμος των αρχών ο βασικός ύποπτος για την εκτέλεση Σκαφτούρου - Φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Μια από τις δεκάδες διακριτικές παρακολουθήσεις των ανδρών του ανθρωποκτονιών οδήγησε σε ένα πρόσωπο γνώριμο από το παρελθόν το οποίο εξαρχής είχε μπει στο κάδρο των ερευνών ως βασικός ύποπτος για την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.

Οι αστυνομικοί τελευταία φορά τον εντόπισαν το καλοκαίρι να κινείται στην Αθήνα, από τότε τα ίχνη του χάθηκαν -λες και γνώριζε τι θα ακολουθήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διέφυγε στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Ουκρανία. Όμως άφησε πίσω του ίχνη. Οι έμπειροι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών φαίνεται να καταλήγουν ότι τα δυο "ορφανά" dna που εντοπίστηκαν στη μηχανή διαφυγής μετά την εκτέλεση του "Θείου Τζο" και σε ένα full face μέσα στο λευκό όχημα που παρακολουθούσε τον Βασίλη Ρουμπέτη και τον Διονύση Μουζακίτη.

Το δεδομένο είναι ότι ανήκει στον κλειστό πυρήνα της εγκληματική ς οργάνωσης που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου στη χώρα μας.

Ο "Θ.Β" όπως είναι τα αρχικά του άνδρα που ταυτοποιήθηκε απο την ασφάλεια πριν λίγες ώρες, γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν και μεγάλωσε με τους γονείς του στον Ασπρόπυργο.

Στην Ελλάδα έκανε διάφορες δουλειές, όπως φαίνεται όμως ήταν "βιτρίνα".

Ο 45χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων