ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με το κίνητρο του «Άρη» - Η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση και τα αναπάντητα ερωτήματα

Θρίλερ με το κίνητρο του «Άρη» - Η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση και τα αναπάντητα ερωτήματα

Τελικά τι όπλισε το χέρι του; Το πρωτοφανές «χτύπημα» στη Γλυφάδα εξελίσσεται σε απόλυτο θρίλερ.

Η Δέσποινα Καρνέση, η γυναίκα που κατάφερε να γλιτώσει από τις σφαίρες του μακελάρη και άκουσε όλο τον εφιάλτη να εκτυλίσσεται έξω από την κλειδωμένη πόρτα της τουαλέτας όπου κρυβόταν, άκουσε τον "Άρη" να φωνάζει και να σκοτώνει την αδερφή, τον άντρα της αλλά και στενό τους συνεργάτης, είναι εκείνη που αναμένεται να ρίξει φως τόσο σε ερωτήματα που προκύπτουν για το πως κινήθηκε ο 76χρονος όσο και για το κίνητρο του. Η Δέσποινα Καρνέση είναι εκείνο το πρόσωπο που θα απαντήσει στο τι σχέση είχε η άτυχη αδερφή της με τον Αιγύπτιο, αν τις είχε απειλήσει, αν είχε εντοπίσει κάτι ύποπτο τις τελευταίες μέρες κι αν υπήρξε κάποια όχληση προς τον δράστη .

Το πρωτοφανές "χτύπημα" εξελίσσεται σε απόλυτο θρίλερ με το κίνητρο του δράστη όσο περνούν οι μέρες αντί να ξεκαθαρίζει, να γίνεται όλο και ποιο θολό.

Αρχικά οι πληροφορίες όπως και οι μαρτυρίες από το σημείο οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι αυτό που όπλισε το χέρι του Αιγύπτιου ήταν η απόλυση και η έξωση από το σπίτι, "θόλωσε" καθώς θα έμενε στο δρόμο, χωρίς δουλειά και στέγη σε ηλικία 76 ετών. Ωστόσο η κατάσταση ανατρέπεται. Ο "Άρης" μόνο....ριγμένος δεν ήταν. Σύμφωνα ανακοίνωση που εξέδωσε η ναυτιλιακή απολύθηκε τον Μάρτιο του 2023. Το έγκλημα το διαπράττει ένα χρόνο αργότερα. Όταν απολύθηκε πήρε αποζημίωση 76.000 ευρώ ενώ στη συνέχεια προσλήφθηκε από εταιρεία που είχε ανοίξει το αφεντικό του Σπύρος Καρνέσης στον οποίο είχε και μεγάλη αδυναμία.

Οι τραπεζικοί του λογαριασμοί λοιπόν ήταν γεμάτοι.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση δεν θα έμενε χωρίς σπίτι καθώς η Μαρία Καρνέση δεν θα μπορούσε να τον διώξει καθώς το διαμέρισμα είναι στο όνομα του αδερφού της, Σπύρου Καρνέση κι έτσι δεν είχαν κανένα λόγο για το χώρο, επομένως ο "Άρης" σε θα έμενε στο δρόμο.

Τελικά τι όπλισε το χέρι του;

Η άρση των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και η τηλεφωνική άρση απορρήτου αναμένεται να δώσουν την απάντηση.

Σχετικές ειδήσεις