ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυφάδα: Αναζητούν το κίνητρο για το μακελειό - Γυναίκα το πρόσωπο κλειδί

Γλυφάδα:  Αναζητούν το κίνητρο για το μακελειό - Γυναίκα το πρόσωπο κλειδί

Οι πληροφορίες του Alpha αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν εστιάσει την έρευνά τους σε μια γυναίκα που θεωρείται ότι ήταν πολύ κοντά στον 76χρονο Ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, Άρη

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να διαπιστωθούν τα κίνητρα του μακελάρη στη Γλυφάδα. Οι πληροφορίες του Alpha αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν εστιάσει την έρευνά τους σε μια γυναίκα που θεωρείται ότι ήταν πολύ κοντά στον 76χρονο Ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, Άρη, που έστειλε στον θάνατο τρεις ανθρώπους και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, εμφανιζόταν συχνά τόσο στη ναυτιλιακή εταιρεία όσο και στο σπίτι, όπου διέμενε ο 76χρονος μέχρι να δολοφονήσει τρεις ανθρώπους και να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου μήπως έχουν περισσότερα στοιχεία για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Οι καταθέσεις για το μακελειό στη Γλυφάδα

Πάντως, σύμφωνα με την Καθημερινή, οικονομικής φύσεως διαφορές δεν μοιάζει σε αυτή τη φάση να ήταν εκείνες που όπλισαν το χέρι του Αριστείδη ελ Μπουράι. Κι αυτό διότι ο 76χρονος που εργαζόταν επί δεκαετίες στο πλευρό της εφοπλιστικής οικογένειας φέρεται να διατηρούσε σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελβετία και Ελλάδα καταθέσεις ύψους σχεδόν 2 εκατ. ευρώ (σ.σ. ήδη «τρέχει» διαδικασία άρσης τραπεζικού απορρήτου). Επιπλέον, απαντώντας στη σχετική φημολογία περί οικονομικού κινήτρου, η ναυτιλιακή εταιρεία εξέδωσε την επομένη της τραγωδίας ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι κατήγγειλε τη σύμβαση εργασίας με τον 76χρονο τον Μάρτιο του 2023 καταβάλλοντάς του αποζημίωση 75.000 ευρώ.

Οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων συγκλίνουν στο ότι κατά τη διάρκεια του δολοφονικού αμόκ ο 76χρονος επιτέθηκε αρχικά φραστικά στα θύματά του και συγκεκριμένα στη Μαρία Καρνέση και στον Αντώνη Βλασσάκη κατηγορώντας τους ότι ήθελαν «να τον βγάλουν έξω από το σπίτι». Δεν έχει όμως πλήρως αποσαφηνιστεί σε ποιο ακριβώς σπίτι αναφερόταν.