ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συμμορίες Ρομά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μικρών παιδιών με όπλα - Η σχέση με τους Lions

Συμμορίες Ρομά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μικρών παιδιών με όπλα - Η σχέση με τους Lions

Πλούσια είναι η δράση της συμμορίας των Ρομά που κατηγορείται για εκβιασμούς, ακόμα και για αρπαγές παιδιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τα μέλη τους, έφεραν βαρύ οπλισμό, ενώ χρησιμοποιούσαν ακόμα και τα ανήλικα παιδιά τους για να κρύψουν τα όπλα.

Οι εικόνες είναι απίστευτες. Μικρά παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών με όπλα στα χέρια. Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στα σπίτια των κατηγορούμενων Ρομά δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν βρήκαν καραμπίνα και φυσσίγια κάτω από την κουβέρτα ενός παιδιού το οποίο κοιμόταν

Τα 17 συνολικά άτομα της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα Μέγαρα. Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, όπως «Ρόκι», «Σπυράκιας», «Ρίγκο» και «Καντάφης», εκβίαζαν, απειλούσαν ακομα και με απαγωγές παιδιών, πυροβολούσαν όποιον δεν έδινε χρήματα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες:

Οι συνεργοί του Αρχηγού που βρίσκονταν εκτός φυλακής, πλησίαζαν Ρομά εντός Βλυχού, έχοντας στα χέρια τους όπλα. «Είστε "χρεωμένοι " και πρέπει να δώσετε χρήματα», τους έλεγαν. Η ταρίφα ξεκινούσε από 3.000 ως 50.000 ευρώ.

Η σχέση της συμμορίας των Ρομά με τους Lions

Στο βαρύ κατηγορητήριο περιλαμβάνονται επιπλέον τοκογλυφίες, ακόμα και απόπειρες βιασμού. Φέρονται, δε, να προμήθευαν με όπλα μέλη των περιβόητων Lions.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star, Ρομά - μέλη της συμμορίας - ποζάρουν με έναν άντρα των Lions, επιδεικνύοντας τον βαρύ οπλισμό τους

Όλα τα μέλη της συμμορίας των Ρομά έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν. Οι μισοί βρίσκονται ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα.

Οι κάτοικοι στο Βλυχό ζητούν να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη που βιώνουν τους τελευταίους μήνες. Όποιος δεν πάει με τα νερά της συμμορίας κινδυνεύει άμεσα.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star:

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο από την διάρρηξη ομάδας Ρομά στο Μαρκόπουλο

Λαμία: Επιδρομή «ποντικών» σε εκκλησίες

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στις 28 Φεβρουαρίου