ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαϊδάρι: Ο απόλυτος τρόμος για 16χρονη - Σεσημασμένος για πορνογραφία προσπάθησε να την αρπάξει

Χαϊδάρι: Ο απόλυτος τρόμος για 16χρονη - Σεσημασμένος για πορνογραφία προσπάθησε να την αρπάξει

Σοκαριστική υπόθεση με απόπειρα αρπαγής ανήλικης κοπέλας, στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Ο δράστης την έσερνα από τα μαλλιά για να τη βάλει στο αυτοκίνητό του.

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία 16χρονη στο Χαϊδάρι, όταν 22χρονος επιχείρησε να την βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (03/03). Η 16χρονη είχε γυρίσει από ένα σχολικό πάρτι και γύρω στις 06:30 το πρωί ενημέρωσε τη μητέρα της πως θα πάει στη φίλη της, που έμενε κοντά, για να της δώσει ένα φάρμακο.

Όμως, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της έζησε τον απόλυτο τρόμο, καθώς ένας άντρας, ο οποίος την παρακολουθούσε, βγήκε από το όχημά του και την πλησίασε. Στη συνέχεια την τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα και την απείλησε πως θα την σκοτώσει.

«Βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε “Μην μιλάς. Μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω”. Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε», είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς.

Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον 22χρονο και βρήκε καταφύγιο σε σπίτι γείτονα, όπως λέει η μητέρα της ανήλικης.

Η μητέρα πρόλαβε να δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και μαζί με την κόρη της πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όπως αποδείχθηκε ο 22χρονος δράστης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον πατέρα του, με τη συναίνεσή του, ενώ τελούσε υπό περιοριστικούς όρους καθώς είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.