ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλλιθέα: Μηχανή περνά έξω από την κάβα ένα λεπτό πριν την έκρηξη - Βίντεο ντοκουμέντο

Καλλιθέα: Μηχανή περνά έξω από την κάβα ένα λεπτό πριν την έκρηξη - Βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο φαίνεται ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες να περνά ακριβώς μπροστά από την κάβα που έγινε στόχος των αγνώστων 

Τον τρόμο έζησαν κάτοικοι στην Καλλιθέα λόγω της έκρηξης που έγινε σε κάβα στην οδό Λαγουμιτζή. Άγνωστοι έβαλαν βόμβα σε κάβα και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από την έκρηξη ήταν τόσο ισχυρές με αποτέλεσμα η περιοχή να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Στο μεταξύ, βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ένα λεπτό πριν την έκρηξη. Στο βίντεο φαίνεται ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες να περνά ακριβώς μπροστά από την κάβα που έγινε στόχος της έκρηξης.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της κάβας, που έγινε στόχος αγνώστων, διατηρούσε κλαμπ στην περιοχή. Μάλιστα, κάποιοι είχαν βάλει βόμβα στο μαγαζί του στην Καλλιθέα πριν από 14 χρόνια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν μέσα από τον ιδιοκτήτη της κάβας να ξεδιαλύνουν το παζλ και να φτάσουν σε αυτούς που έβαλαν τη βόμβα.

Όλα πάντως ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα με τους κατοίκους να πετάγονται κυριολεκτικά από τον ύπνο τους από έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έδειξε ότι άγνωστοι πέρασαν και άφησαν έξω από την κάβα μασούρι με δυναμίτιδα και βραδύκαυστο φυτίλι. Ακολούθησε ισχυρότατη έκρηξη που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην οδό Πάντου.

Τουλάχιστον οκτώ αυτοκίνητα καταστράφηκαν, όπως ζημιές προκλήθηκαν και σε προσόψεις από γειτονικές πολυκατοικίες και τπαράθυρα διαμερισμάτων.

Μάλιστα, η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή καθώς ένα από τα αυτοκίνητα πετάχτηκε στο αντίθετο ρεύμα και βρέθηκε στη μέση του δρόμου, ενώ μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίες παραλίγο να πέσει.

Σχετικές ειδήσεις