Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την αυτοκτονία του 29χρονου

Ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στη θέα των αστυνομικών
Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την αυτοκτονία του 29χρονου
1'

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με την αυτοκτονία άνδρα στη Γλυφάδα μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 29χρονος, ο οποίος ήταν σεσημασμένος, στη θέα των αστυνομικών ανέβηκε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνασκίες και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Άμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή