ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Βγήκαν οι ιστολογικές εξετάσεις - Η αιτία θανάτου που κλείνει την υπόθεση

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Βγήκαν οι ιστολογικές εξετάσεις - Η αιτία θανάτου που κλείνει την υπόθεση

Ξεδιαλύνεται οριστικά η αιτία θανάτου της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Στο αρχείο περνάει η υπόθεση του θανάτου της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, καθώς τα τελευταία ευρήματα απομακρύνουν το σενάριο δολοφονίας οριστικά.

Σύμφωνα με το STAR, οι ιστολογικές εξετάσεις αναφέρουν πως μακροσκοπικά φάνηκε το εύρημα στο λαιμό της Σταυρούλας δεν αξιολογείται λόγω των αλλοιώσεων οπότε δεν μπορεί να φανεί αν η γυναίκα στραγγαλίστηκε.

Έτσι, ανατρέπεται το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας καθώς ναι μεν υπάρχει τραυματισμός ωστόσο δεν προκύπτει στραγγαλισμός καθώς δεν εντοπίστηκαν σπασμένα οστά στο συγκεκριμένο σημείο.

Τι βρέθηκε στην τσάντα της

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ένα σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα έριξε φως σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα καθώς είναι μια απόδειξη για φαγητό δύο ατόμων, κάτι που σημαίνει πως πριν πεθάνει η Σταυρούλα ήταν με κάποιο άτομο το οποίο και αναζητείται από τις Αρχές.

Παράλληλα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, οδηγός ταξί αποβίβασε το Σάββατο 19 Αυγούστου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στο «Τούνελ» τη μετέφερε στην παραλία Εδέμ συχνά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρουν ότι στην τσάντα της υπήρχε και ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό από κάποια ταβέρνα δύο ατόμων.