ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ηγετικά στελέχη της θύρας 7 ανάμεσα στους συλληφθέντες

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ηγετικά στελέχη της θύρας 7 ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ρέντη: Εκτός από τις συλλήψεις έχει πραγματοποιηθεί και μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και οχήματα, από όπου έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων, τα οποία κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται πάνω από 150 άτομα.

Ανάμεσα στους οργανωτές των επεισοδίων και αυτών του Ρέντη, βρίσκονται ηγετικά στελέχη της Θύρας 7, ένας «Ιωσήφ», ο 27χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, και ο 36χρονος «Ρουμάνος».

«Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα» - Συγκινεί ο πατέρας του

Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη, του αδικοχαμένου αστυνομικού στου Ρέντη που σκοτώθηκε από τη ρίψη φωτοβολίδας σε παιχνίδι του Ολυμπιακού έξω απότο γήπεδο βόλει του Ρέντη, μίλησε στις κάμερες για τον γιο του και την απώλεια που βιώνει καθημερινά, προκαλώντας συγκίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη μίλησε με υπερηφάνεια για τον αδικοχαμενο αστυνομικό αλλά και για την αντιμετώπιση και τις σχέσεις που έχει με το Σώμα: «Έχασα έναν γιο, έναν ήρωα, απέκτησα μια άλλη οικογένεια τη διμοιρία μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που βιώνει, η οποία θα του είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει: «Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα, υπάρχει μια γωνία και εκεί εχουμε κουρνιάσει».

Πάντως το μήνυμα που ήθελε να περάσε μιλώντας στους δημοσιογράφους είναι: «Να μην υπάρξει άλλος Γιώργος».

Σχετικές ειδήσεις