ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαρούσι: Μια ανάσα από την ταυτοποίηση του δράστη οι Αρχές

Μαρούσι
Intime News

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες με την ΕΡΤ να αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι κάποιοι από τις παρέες είχαν παλιές διαφορές

Τον δράστη του φονικού έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου ένας 23χρονος δολοφονήθηκε και δύο ακόμη νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες με την ΕΡΤ να αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι κάποιοι από τις παρέες είχαν παλιές διαφορές.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 23χρονος δεν ήταν στο νυχτερινό κέντρο αλλά έφτασε έξω από αυτό όταν πιθανότατα τον ενημέρωσαν φίλοι του. Οι δύο παρέες βγήκαν έξω από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους, όταν ξαφνικά βγήκαν μαχαίρια και όπλα.

Ο 23χρονος επιχείρησε να πυροβολήσει με το όπλο που έφερε, όμως έπαθε εμπλοκή και δέχτηκε το φονικό χτύπημα στο λαιμό.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν από μαχαίρι ένας 26χρονος φαντάρος, που ήταν με την παρέα των δραστών και ένας νεαρός από την παρέα του θύματος που νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στο ΚΑΤ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος τον 23χρονο, ενώ έπειτα από έρευνες βρέθηκε το όπλο και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο δράστης έχει ήδη ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ και οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή, είναι γνωστές στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αρκετό υλικό από κάμερες στο οποίο φαίνεται η συμπλοκή, γεγονός που βοηθάει τους αστυνομικούς στις έρευνές τους.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία στο Μαρούσι

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του καυγά, το οποίο έφερε στο «φως» το MEGA, είναι «γροθιά στο στομάχι». Η λήψη του συγκεκριμένου ερασιτεχνικού βίντεο γίνεται μόλις μερικά λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή έξω από το κέντρο διασκέδασης.

Σε αυτό, φαίνεται το θύμα να είναι πεσμένο στο έδαφος και γύρω του να βρίσκονται αστυνομικοί. Ο άνθρωπος κείτεται σε μία «λίμνη» αίματος, από το τραύμα στο λαιμό του. Λίγο αργότερα, θα ξεψυχήσει.

Μαρούσι: Δέκα άτομα εμπλέκονται στη φονική συμπλοκή – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04) έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, όταν ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 23 ετών, ξεψύχησε στον δρόμο προς το νοσοκομείο με τραύμα στο λαιμό, ενώ, ένας 26χρονος στρατιώτης έχει τραυματισθεί σοβαρά και ένα ακόμη άτομο πιο ελαφριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν είκοσι λεπτά πριν από τις 04:00, όταν μία παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί, προκειμένου να αναμετρηθούν σε άγριο καυγά, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε εμπλοκή, ενώ, άλλο άτομο τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τους τρεις ανθρώπους, τον έναν θανάσιμα.

Σχετικές ειδήσεις