ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σάλος στην ΕΛ.ΑΣ - Αστυνομικοί των ΜΑΤ ποζάρουν με μοντέλα του TikTok στο κέντρο της Αθήνας

Απίστευτο και όμως αληθινό...
Σάλος στην ΕΛ.ΑΣ - Αστυνομικοί των ΜΑΤ ποζάρουν με μοντέλα του TikTok στο κέντρο της Αθήνας
3'

Aνδρες των ΜΑΤ ποζάρουν σαν μοντέλα και καμαρώνουν στο TikTok , όταν εν ώρα (υποτίθεται) βάρδιας τσαχπίνες τουρίστριες τους ζητούν να γυρίσουν παρέα ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων μπροστά απ’ την «κλούβα» τους!

Αυτά τα απίθανα και όμως… αστυνομικά διαδραματίστηκαν πριν από τρεις εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα την 1η Μαΐου (την ημέρα που χιλιάδες αστυνομικοί ήταν στο πόδι, με αφορμή τις συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς), με πρωταγωνιστές άνδρες των ΜΑΤ, που έχοντας αφήσει στην άκρη ασπίδες και κράνη, έγιναν οι σταρ και οι «τουριστικές ατραξιόν» λογαριασμού με 768 ακολούθους! Να σημειωθεί δε ότι το εν λόγω επίμαχο βίντεο, πλάνα του οποίου βγάζει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», συγκεντρώνει πάνω από 800.000 προβολές.

mat23054 ken
Πλάνα από το επίμαχο βίντεο στο TikTok με άνδρες των ΜΑΤ να έχουν αφήσει ασπίδες και κράνη για να πρωταγωνιστήσουν σε βίντεο με τουρίστριες, λες και είναι «μοντέλα» ή τουριστικές «ατραξιόν»

Στο βίντεο, λοιπόν, ένας εξ αυτών (στα αριστερά) προτάσσοντας το χέρι του δίνει και «σκηνοθετικές» οδηγίες στους άλλους δύο συναδέλφους του για το πώς θα στηθούν στον φακό μαζί με τις τσαχπίνες τουρίστριες! Οι άλλοι ασφαλώς και «υπακούν» και μάλιστα με ζήλο, αυτοσαρκαζόμενοι και ανέμελοι!

Με… μουσική

Μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο, που είχε ανέβει στο TikTok, είχε χιλιάδες προβολές (σε Ελλάδα και εξωτερικό), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ντυμένο μουσικά με τους ήχους της επιτυχίας «Playing dangerous» της Λάνα ντελ Ρέι, που μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε από τις δυο μπριόζες νεαρές, μια και ο γεμάτος υπονοούμενα στίχος «Everybody knows I’m a good girl, officer» (Ολοι γνωρίζουν ότι είμαι καλό κορίτσι, αστυνόμε) ακούγεται καθ’ όλη τη διάρκεια! Το βίντεο επίσης έχει τραβηχτεί με φόντο μια κλούβα της Μονάδας Αποκατάστασης Τάξης, ενώ είναι άγνωστο αν οι αστυνομικοί προσκάλεσαν τα κορίτσια, που ήρθαν για διακοπές στη χώρα μας, και εντός του υπηρεσιακού οχήματος για έναν… καφέ, ώστε να τους δείξουν τι εστί ελληνική… φιλοξενία!

mat230541
Ο άνδρς των ΜΑΤ αριστερά δίνει οδηγίες για το… στήσιμο στους συναδέλφους του και στις δύο τουρίστριες

Οπως αντιλαμβάνεστε, μετά την ανάρτηση του βίντεο προκλήθηκε σάλος από χρήστες της πλατφόρμας, μεταξύ των οποίων και συνάδελφοί τους (αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν στα σχόλιά τους), γράφοντας χαρακτηριστικά πως σε περίπτωση που έπρατταν το ίδιο, θα βρίσκονταν στο Αυτόφωρο.

mat23054
Ο άνδρς των ΜΑΤ αριστερά δίνει οδηγίες για το… στήσιμο στους συναδέλφους του και στις δύο τουρίστριες

«Αμα πηγαίναμε εμείς, θα βρισκόμασταν Αυτόφωρο, ο άλλος πήρε και πόζα» σχολίασε χαρακτηριστικά χρήστης της πλατφόρμας, υποδηλώνοντας ότι είναι και εκείνος ένστολος, ενώ αρκετοί ζητούσαν να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών! Το μόνο βέβαιο είναι πως τέτοιες εικόνες δεν συνάδουν με την αποστολή των αστυνομικών στην κοινωνία! Μια κοινωνία με έκρηξη εγκληματικότητας (με συμμορίες ανηλίκων να διεκδικούν τα σκήπτρα της αρνητικής δημοσιότητας και με τσουνάμι περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας)! Οι αστυνομικοί δεν είναι ούτε μοντέλα στο TikTok ούτε Greek kamakia, να χαριεντίζονται με τουρίστριες! Και είναι βέβαιο πως με το εν λόγω θέαμα θα εξοργίζονται και όσοι συνάδελφοί τους παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα για έναν μισθό που δεν είναι καν τετραψήφιος!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή