ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με τη δολοφονία της 69χρονης στη Ρόδο

Θρίλερ με τη δολοφονία της 69χρονης στη Ρόδο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης στη Ρόδο, αφού τα εγγόνια της, τρομαγμένα πλέον από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, αλλάζουν τις καταθέσεις τους.

Αρχικά, το έγκλημα πήρε πάνω του ο εγγονός της άτυχης γυναίκας, ωστόσο φαίνεται πως όταν του εξήγησαν πως βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριά ποινή φυλάκισης, τα γύρισε. Πλέον, η ευθύνη για το αποτρόπαιο έγκλημα έχει γίνει μπαλάκι, με τα δύο εγγόνια να επιστρέφουν τις κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Η εγγονή από την πλευρά της, αρνείται κάθε συμμετοχή στο έγκλημα. Υποστηρίζει πως ο αδερφός της, ο οποίος είναι από άλλο πατέρα, σκότωσε τη γιαγιά της και στη συνέχεια πούλησε την τηλεόραση που αφαίρεσε από την οικία της.

Μάλιστα η αστυνομία έχει προβεί σε δύο ακόμη συλλήψεις, αφού στο τμήμα βρίσκονται και οι κλεπταποδόχοι στους οποίους ο νεαρός πούλησε την τηλεόραση της δολοφονημένης γιαγιάς του.

Τα νέα από την προανάκριση είναι πως πλέον ο μικρός αλλάζει στάση, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς, αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η αδερφή του σκότωσε τη γιαγιά τους και πως η δική του συμμετοχή περιορίζεται στην πώληση της τηλεόρασης. Μάλιστα, όπως τόνισε ο αγοραστής ήταν φίλος του.

Το αν έχει δίκιο ή άδικο θα φανεί στην πορεία, όταν και θα εξεταστεί το γενετικό υλικό που έχει βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα τους είναι στις φυλακές Θήβας, για περιπτώσεις ναρκωτικών. Ήταν χρήστης στο παρελθόν και είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πίσω από τα κάγκελα.

Σχετικές ειδήσεις