ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανήλικος ένας από τους δολοφόνους της 85χρονης στο Π.Φάληρο

Ανήλικος ένας από τους δολοφόνους της 85χρονης στο Π.Φάληρο

Δύο εβδομάδες μετά την άγρια δολοφονία της 85χρονης μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε δράστες είναι ένας 17χρονος και ένας 21χρονος Ρομά, οι οποίοι βασάνισαν και σκότωσαν την ηλικιωμένη για να της αρπάξουν 400 ευρώ.

Οι δύο νεαροί ληστές μπήκαν νωρίς το πρωί στο ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ναυσικάς 55 στο Παλαιό Φάληρο. Την ακινητοποίησαν, την χτύπησαν πολλές φορές για να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα χρήματα της και στη συνέχεια αφού τη φίμωσαν με μία πετσέτα τη μαχαίρωσαν πολλές φορές.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν ο γιος του θύματος πήγε στο σπίτι και βρήκε τη σορό της μητέρας του. Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και όπως προέκυψε ο 21χρονος είχε συλληφθεί στις 12 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε κλοπές και ληστείες κατ' εξακολούθηση, στην οποία συμμετείχε και ο 17χρονος συνεργός του ο οποίος αναζητείται.

Η συμμορία μάλιστα είχε διαπράξει δύο ληστείες και εννέα διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις