ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέο υλικό με την Αγγελική του Ξηρού μελετά η Αντιτρομοκρατική

Νέο υλικό με την Αγγελική του Ξηρού μελετά η Αντιτρομοκρατική

Οπτικό υλικό στο οποίο φαίνονται καθημερινές κινήσεις της Αγγελικής, όπως τα μέρη στα οποία ψώνιζε, έχει σύμφωνα με πληροφορίες στη διάθεσή της η Αντιτρομοκρατική.

Στο οπτικό υλικό, το οποίο έχει βάλει στο «μικροσκόπιο», φαίνεται να απεικονίζεται η Αγγελική, ενώ ενδέχεται να αντληθούν από αυτό και άλλες πληροφορίες, όπως τα στοιχεία του αυτοκινήτου της.

Την ίδια στιγμή, «φύλλο και φτερό» έχει κάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία την δεύτερη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ποσότητες των εκρηκτικών υλικών που έχουν εντοπιστεί είναι μεγάλες, καθώς πέρα από τα σακιά με τη νιτρική αμμωνία έχουν εντοπιστεί και τάπερ με εκρηκτική ύλη, καθώς και μπουκαλάκια που περιέχουν άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.

Έρευνες για την Αγγελική

Τα ίχνη της Αγγελικής, της συνεργού του Χριστόδουλου Ξηρού, η οποία κατάγεται από το Αίγιο και σπούδαζε στην Κομοτηνή ψάχνουν οι Αρχές. Ωστόσο, φαίνεται πως η νεαρή κοπέλα, εδώ και κάποιο καιρό είχε «εξαφανιστεί» και από την οικογένειά της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της Αγγελικής, δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία του Αιγίου, αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε η σύνδεσή της με τον Ξηρό.

Γνωστός αιρετός ο πατέρας της

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πατέρας της Αγγελικής, κατείχε παλαιότερα και αξίωμα στην τοπική αυτοδιοίκηση και είναι αρκετά γνωστός στην τοπική κοινότητα του Αιγίου

Μυστήριο με τη γυναίκα από την Ικαρία

Μια γυναίκα από την Ικαρία φαίνεται να έχει διαδραματίσει ρόλο στη σύνδεση του Χριστόδουλου Ξηρού με την 22χρονη φοιτήτρια. Η αντιτρομοκρατική αναζητά το «σύνδεσμο» από την Ικαρία, ώστε να αποκρυπτογραφήσει το ρόλο της Αγγελικής

Σχετικές ειδήσεις