ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε και έριξε εκδιδόμενη γυναίκα σε αρδευτικό κανάλι

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε και έριξε εκδιδόμενη γυναίκα σε αρδευτικό κανάλι

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας 34χρονης κατηγορείται ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι χτύπησε με μεταλλικό σωλήνα τη γυναίκα και την έριξε σε αρδευτικό κανάλι, θεωρώντας ότι είναι νεκρή.

Ωστόσο, η γυναίκα, που φέρεται ως εκδιδόμενη, σώθηκε τελικά και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο κατηγορούμενος
την παρέλαβε από πιάτσα εκδιδομένων στην οδό Γιαννιτσών της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά.

Αφού επιβιβάστηκε στο φορτηγό αυτοκίνητο του 27χρονου, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου, κατά την Αστυνομία, ο άνδρας τη χτύπησε με μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι.

Πιστεύοντας ότι η γυναίκα είναι νεκρή, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και την εγκατέλειψε σε αρδευτικό κανάλι.
Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από οδηγό που ειδοποίησε τις Αρχές.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύτηκε με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.
Μόλις το επέτρεψε η κατάσταση της υγείας της, η 34χρονη εξετάστηκε από αστυνομικούς, στους οποίους κατήγγειλε όσα προηγήθηκαν.

Ο φερόμενος ως δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 27χρονος, που στο μεταξύ είχε μεταβεί στην Αθήνα, προσήχθη στο τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας. Είχε προσπαθήσει νωρίτερα να βάλει τέλος στη ζωή του, ενέργεια την οποία απέτρεψαν αστυνομικοί.

Αφού εξετάστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 34χρονης. Ακολούθως μετήχθη στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη βάσει εντάλματος που εκδόθηκε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε ο μεταλλικός σωλήνας, τον οποίο -όπως ομολόγησε- χρησιμοποίησε κατά την επίθεση.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις