ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σέρρες: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση τραυματισμού αστυνομικού

Σέρρες: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση τραυματισμού αστυνομικού

Εξιχνιάστηκε ύστερα από άμεσες προανακριτικές ενέργειες και εκτεταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών η υπόθεση τραυματισμού ενός 34χρονου και ενός 33χρονου αστυνομικού που βρίσκονταν κοντά σε σύνδεσμο αθλητικής ομάδας.

Ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα ηλικίας μεταξύ 21 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συλληφθέντες εξήλθαν από σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικής ομάδας στις Σέρρες και σε απόσταση 200 περίπου μέτρων επιτέθηκαν στους δύο διερχόμενους παθόντες, οι οποίοι επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση και τους προκάλεσαν σοβαρά τραύματα με χρήση σωματικής βίας και ξύλινων αντικειμένων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (7/3/2015).

Οι παθόντες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Σερρών, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε στη συνέχεια για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Εντός της κατοικίας ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εκτοξευτήρας φωτοβολίδων και μία βάση εκτόξευσης με φωτοβολίδα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σχετικές ειδήσεις