ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο εγκέφαλος σπείρας που διέπραττε απάτες και κλοπές οχημάτων (photo)

Αυτός είναι ο εγκέφαλος σπείρας που διέπραττε απάτες και κλοπές οχημάτων (photo)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία και η φωτογραφία ενός 38χρονου, αρχηγικό μέλος σπείρας που ου διέπραττε απάτες και κλοπές οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 38χρονος συνελήφθη την Δευτέρα (2/3/2015) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω, από κοινού με τουλάχιστον ακόμη τρεις άγνωστους συνεργούς του είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και μέσω ιστοσελίδας που καταχωρούνται αγοραπωλησίες οχημάτων, εντόπιζαν άτομα που διέθεταν αυτοκίνητα ή δίκυκλα προς πώληση και αφού κανόνιζαν συνάντηση μαζί τους, τους έδιναν πλαστές ή κλεμμένες επιταγές και έπαιρναν τα οχήματά τους.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνταν απογευματινές ώρες, όταν οι τράπεζες ήταν κλειστές και τα θύματα δεν είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν τη γνησιότητα των επιταγών που παραλάμβαναν.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι με την παραπάνω μέθοδο έχουν εξαπατήσει και έχουν αποσπάσει τα οχήματα από δεκαεπτά άτομα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΧΡΙΣΤΑΚΟ Αμβρόσιο του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας, που γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.

xristakos

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8295533 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις