ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Ο Σύλλογος Γονέων διαψεύδει το περιστατικό με το κολατσιό μαθητή

Κοζάνη: Ο Σύλλογος Γονέων διαψεύδει το περιστατικό με το κολατσιό μαθητή

Ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (10/3/2015) η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των γονέων των μαθητών της Γ’ Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την καταγγελία παππού μαθητή στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ότι η δασκάλα του παιδιού πέταξε στο πάτωμα το κολατσιό του γιου της... για να παραδειγματίσει τα παιδιά!

Η απόφαση κατά την οποία διαψεύδεται το περιστατικό, κοινοποιήθηκε στο kozan.gr, μετά από την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Μετά από γενική Συνέλευση που είχε σήμερα ο Σύλλογος μας μαζί με τους γονείς των μαθητών της Γ’ Δημοτικού, και αφού συζητήθηκε εκτενώς το περιστατικό της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015, διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες του παππού… που έχουν κατακλύσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις και να σπιλώνονται άδικα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και κυρίως το σχολείο μας. Για το λόγο αυτό είμαστε στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής να καταθέσουμε τα αληθή περιστατικά. Επιθυμία μας είναι να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης».

Σχετικές ειδήσεις