ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσσηνία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ασέλγειας σε ανήλικη

Μεσσηνία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ασέλγειας σε ανήλικη

Η σεξουαλική παρενόχληση του 13χρονου κοριτσιού είχε ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2014 ενώ ο 53χρονος φερόμενος ως δράστης, φρόντιζε να επιδεικνύει πόσο ισχυρός είναι ώστε να μην τον καταγγείλει.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την σεξουαλική παρενόχληση του 53χρονου, ομολόγησε στη μητέρα της όσα της συνέβαιναν, ξεκινώντας με τη φράση «θα αυτοκτονήσω και θα πάρω ένα μυστικό μαζί μου».

Η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έστησε καρτέρι κι έπιασε επ' αυτοφώρω τον άνδρα να παρενοχλεί σεξουαλικά την κόρη της.

Ο παιδόφιλος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας elefteriaonline.gr, είναι δημόσιος υπάλληλος που διαμένει στην Καλαμάτα και πατέρας τριών παιδιών.

Έχαιρε της απόλυτης εμπιστοσύνης της οικογένειας του κοριτσιού γι' αυτό και είχε πολλές φορές την ευκαιρία να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, χωρίς να αντιλαμβάνεται κανείς τι συμβαίνει.

Ο 53χρονος φέρεται να είναι μακρινός συγγενής της μητέρας, εξ' ου και τον εμπιστεύονταν να μένει μόνος μαζί της.

Μόνο που εκείνος, όταν την έπαιρνε μαζί του από το χωριό της (στο Δήμο Οιχαλίας) στο σπίτι του στην Καλαμάτα ή όταν έμενε μόνος μαζί της στο ίδιο της το σπίτι, προχωρούσε σε πράξεις που δεν μπορούσαν να φανταστούν ούτε στους εφιάλτες τους, οι γονείς της.

Το μόνο ίσως παρήγορο για το κορίτσι είναι ότι ο φερόμενος ως δράστης δεν ικανοποίησε ποτέ πλήρως τις αρρωστημένες ορέξεις του καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν βίασε την 13χρονη.

Προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή της, ο 53χρονος την έβγαζε ενίοτε βόλτα στην Καλαμάτα όπου η 13χρονη παρατηρούσε ότι τον γνώριζε πολύς κόσμος κι έτσι την έπειθε ότι δεν θα την πίστευε κανείς αν αποκάλυπτε όσα της έκανε.

Σχετικές ειδήσεις