ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 61χρονου με μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 61χρονου με μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Ένας 61χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας την Δευτέρα (23/3/2015) στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 61χρονος εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη μετά από στοχευμένες αστυνομικές έρευνες και στην κατοχή του βρέθηκαν 2 συσκευασίες κάνναβης 69 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα στην Θεσσαλονίκη, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 14 συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κάνναβης 1.695,2 γραμμαρίων,
  • 600 σπόροι κάνναβης,
  • 2 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 0,3 γραμμάριων,
  • το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης, σε αγροικία που χρησιμοποιούσε ο 61χρονος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ακόμη 21 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης 6 κιλών και 190 γραμμαρίων, ενώ σε άλλο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Χαλκιδικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 2 συσκευασίες κάνναβης βάρους 33 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις