ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ψάχνουν γυναίκα, πρόσωπο - «κλειδί» στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη

Ψάχνουν γυναίκα, πρόσωπο - «κλειδί» στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη

«Μην με ταλαιπωρήσετε, θέλω να ηρεμήσω. Θέλω να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό και να ηρεμήσω...».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Βίκυ Σταμάτη στους αστυνομικούς μόλις οδηγήθηκε στην ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά μία γυναίκα που λέγεται Νίκη, στην περιοχή του Χαϊδαρίου και είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την επισκέφτηκε στο Δρομοκαΐτειο δύο ημέρες πριν αποδράσει. Οι αστυνομικοί μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο να έκρυψε σε σπίτι στο Χαϊδάρι τη Βίκυ Σταμάτη, μετά την απόδρασή της.

Η Νίκη, επισκέφθηκε τη σύζυγο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, χωρίς όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχουν καταγραφεί τα στοιχεία της στο βιβλίο επισκεπτηρίων. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία της γυναίκας αυτής, που μένει στο Χαϊδάρι και την αναζητούν.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί τώρα είναι, αν εκτός από αυτή τη γυναίκα, υπάρχουν και άλλοι συνεργοί και αν έχουν βάση οι υποψίες για εμπλοκή της μαφίας των φυλακών.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα ρολά στο δωμάτιο της Σταμάτη ήταν μόνιμα ανεβασμένα αφού τους έλεγε ότι έχει κλειστοφοβία, ενώ τα κλειδιά του λουκέτου τοποθετούνταν σε ειδικό χώρο σε δωμάτιο της προϊσταμένης του νοσοκομείου, όπου όμως η πρόσβαση είναι ελεύθερη για φρουρούς και νοσηλευτές.

Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν το ενδεχόμενο η Βίκυ Σταμάτη να παραδόθηκε, επειδή δεν πήγε καλά το σχέδιο της απόδρασης, ενώ έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της.

Σχετικές ειδήσεις