ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις και κλοπές από καταστήματα και αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις και κλοπές από καταστήματα και αυτοκίνητα

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από καταστήματα και οχήματα στο κέντρο της πόλης εξιχνιάστηκαν στο πλαίσιο έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης των διαρρήξεων είναι 30χρονος, ο οποίος κρατείται ήδη βάσει εντάλματος προσωρινής κράτησης για παρόμοια αδικήματα.

Όπως προέκυψε, ο 30χρονος, το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2015, διέρρηξε δύο οχήματα και ένα καφενείο αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ. Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα έκλεψε την τσάντα μιας γυναίκας από καφετέρια, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων καθώς και άλλα αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 46χρονου, συγκάτοικου του συλληφθέντα για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις