ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φλώρινα: Καταστροφές δεκάδων χιλιάδων ευρώ από 35χρονο εμπρηστή

Φλώρινα: Καταστροφές δεκάδων χιλιάδων ευρώ από 35χρονο εμπρηστή

Ένας 35χρονος συνελλήφη τα ξημερώμα τα του Μεγάλου Σαββάτου ύστερα από αναζήτηση, ο οποίος κατηγορείται για πυρκαγιές σε χώρους λεβητοστασίων τριών πολυκατοικιών στην πόλη της Φλώρινας.

Ο 35χρονος κατά το τελευταίο τριήμερο έβαζε φωτιά στα λεβητοστάσια πολυκατοικιών προκαλώντας υλικές καταστροφές συνολικού ύψους περίπου 40.000 ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το εκτιμώμενο ποσό που προξένησαν οι πυρκαγιές τα βράδια της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής ανέρχεται στο ύψος των 17.000 ευρώ.

Ύστερα από αναζήτηση, εντοπίστηκε τα ξημερώματα και συνελήφθη ο 35χρονος, ο οποίος είχε βάλει φωτιά στο λεβητοστάσιο και τέταρτης πολυκατοικίας, προκαλώντας φθορές ύψους 22.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα όλες οι εστιες φωτιάς ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικών ενεργειών του συλληφθέντα ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας. Τα ακριβή αίτια των πράξεων του 35χρονου ερευνώνται από την αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις