ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για πλαστογραφία

Ηράκλειο: Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για πλαστογραφία

Αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου συνέλαβαν στον αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» πέντε αλλοδαπούς για πλαστογραφία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για μια 28χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γκαμπόν, δύο 28χρονους (άνδρας και γυναίκα) αλλοδαπούς υπηκόους Καμερούν και δυο αλλοδαπούς υπηκόους Αφγανιστάν ηλικίας 29 και 17 ετών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, η 28χρονη επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία.

Επιπλέον, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βελγίου ο 28χρονος και Αρχών Ολλανδίας η 28χρονη, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Στουτγκάρδη Γερμανίας.

Επιπρόσθετα, οι 29χρονος και 17χρονος επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Κινάς, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Λυόν Γαλλίας.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις