ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κενά και αντιφάσεις στην κατάθεση της μητέρας της 4χρονης που εξαφανίστηκε

Κενά και αντιφάσεις στην κατάθεση της μητέρας της 4χρονης που εξαφανίστηκε

«Η κατάθεση της μητέρας του 4χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια στις 21 του μηνός έχει πολλά κενά και αντιφάσεις. Μας είπε ότι άφησε ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών σε μία κοπέλα που δεν ήξερε καλά - καλά το επίθετο της και στη συνέχεια ξέχασε ακόμη και το νούμερο του τηλεφώνου της. Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση...»

Τα λόγια του αξιωματικού της αστυνομίας "δείχνουν" ότι οι έρευνες στην υπόθεση - θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις , ακόμη και σε κυκλώματα αγοραπωλησίας παιδιών...

Γι αυτό άλλωστε και η αγωνία για την τύχη του κοριτσιού κορυφώνεται.

Η 25χρονη Βουλγάρα μητέρα την οποία φιλοξενεί στο σπίτι του στην Αθήνα ένας 70χρονος, είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων της Ασφάλειας:

«Στις 17 Απριλίου χρειάστηκε να φύγω ξαφνικά για τη Βουλγαρία. Γνώρισα μία κοπέλα από τη Βουλγαρία που μου είπε ότι το μικρό της όνομα είναι Σύλβια.

Δεν ξέρω ούτε το επίθετο της, ούτε που μένει. Είναι ηλικίας γύρω στα 23, το ύψος της γύρω στο 1,60 και έχει καστανά μαλλιά. Της αγόρασα ένα καρτοκινητό τηλέφωνο για να επικοινωνώ μαζί της όσο θα ήμουν στη Βουλγαρία και της άφησα την Άννυ για να την προσέχει. Δεν θυμάμαι όμως τον αριθμό του κινητού, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο για τη γυναίκα αυτή.

Έξι ημέρες αργότερα πήρα τηλέφωνο από τη Βουλγαρία τη Σύλβια για να μάθω πώς είναι το παιδί μου. Η κοπέλα μου είπε ότι είχαν πάει βόλτα στην Ομόνοια με την Άννυ και ξαφνικά η μικρή διέφυγε της προσοχής της και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.»

Η κινητοποίηση της αστυνομίας, αλλά και του «Χαμόγελου του Παιδιού» περιλαμβάνουν αναζητήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ ήδη amber alert για τη μικρή έχει ηχήσει και πανευρωπαϊκά.

Παράλληλα έχουν ενεργοποιηθεί οι συνεργασίες με Ιντερπόλ και άλλων αστυνομικών υπηρεσίες.

Σχετικές ειδήσεις