ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΕΛ.ΑΣ.: 50-50 οι πιθανότητες να ζει η Άννυ

ΕΛ.ΑΣ.: 50-50 οι πιθανότητες να ζει η Άννυ

Μοιρασμένες είναισύμφωνα με την Αστυνομία,οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανή η 4χρονη Άννυ, η οποία αγνοείται από τις 21 Απριλίου ενώ το μυστήριο γύρω από την υπόθεσή της γίνεται όλο και πιο πυκνό.

«Έχουν περάσει 12 ημέρες από την δήλωση της εξαφάνισης του 4χρονου κοριτσιού και δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του παιδιού, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση. Πλέον οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανό το παιδί είναι 50 - 50, αφού οι γονείς του -ενώ πιστεύουμε ότι γνωρίζουν τι έχει συμβεί- δεν λένε την αλήθεια».

Τη Δευτέρα περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα εγκληματολογικά εργαστήρια από τα ευρήματα στα δύο σπίτια που είχε μείνει η Άννυ με τους γονείς της για να δούμε εάν εντοπιστούν στοιχεία, όπως κηλίδες αίματος του παιδιού, που θα οδηγήσουν τις έρευνες στην εγκληματική ενέργεια...».

Τα λόγια του αξιωματικού της ασφάλειας, «δείχνουν» ότι όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο από το 4χρονο κοριτσάκι λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανό.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τον συνήγορο του, αρνείται ότι έχει κάνει κακό στο παιδί του, ενώ η 25χρονη μητέρα μετά τα ψέματα που είπε στην αρχή για μία υποτιθέμενη «νταντά» με το όνομα Σύλβια, λέει τώρα ότι το κοριτσάκι το άφησε στον βιολογικό του πατέρα και έφυγε μόνο του από το σπίτι!

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας το οποίο τραβήχτηκε στις 25 Απριλίου και έχει καταγράψει τη μητέρα της μικρής Άννυ να μπαίνει σε κατάστημα της οδού Μιχαήλ Βόδα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του πατέρα του 4χρονου κοριτσιού, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση - θρίλερ.

Κι αυτό γιατί η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στις αρχές, όπως φαίνεται με καθυστέρηση στις 21 Απριλίου, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες των εργαζομένων του καταστήματος η 25χρονη τους ρώτησε εάν έχουν δει το παιδί της, ενώ ζήτησε να ψάξουν το βιντεοσκοπημένο υλικό από τις 14 Απριλίου!

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», η 25χρονη μητέρα της Άννυ αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου έως τις 22 Απριλίου και ότι πριν επιστρέψει στην Ελλάδα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη της, η οποία βρισκόταν με τον πατέρα της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73 όπου έμεναν.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή, την μέρα που γύρισε στην Αθήνα ο σύντροφος της της αποκάλυψε πως το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Όπως της είπε, εκείνος κοιμόταν και το κοριτσάκι πρέπει να άνοιξε την πόρτα και να βγήκε στο δρόμο. Από κοινού συμφώνησαν να μην πάνε στην Αστυνομία αλλά να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας πώς να χειριστούν την κατάσταση.

Στη συνέχεια η Δημητρίνα Μπορίσοβα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του παιδιού» και έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μικρής ενώ ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν είπε από την αρχή την αλήθεια και δημιουργήθηκε το μπέρδεμα με την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης του παιδιού, ήταν για να καλύψει το σύντροφο της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Από την πλευρά του ο πατέρας της Άννυ ισχυρίστηκε στην Αγγελική Νικολούλη ότι κοιμόταν μαζί με το παιδί σε ένα καναπέ-κρεβάτι και δεν κατάλαβε πότε ξύπνησε.

Δήλωσε ότι έκρυβε συνήθως τα κλειδιά του σπιτιού γιατί η Άννυ τα έβρισκε και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα αλλά εκείνη τη νύχτα τα είχε ξεχάσει πάνω στην πόρτα. Τόνισε πάντως στην εκπομπή ότι η σύντροφος του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αναλαμβάνει πλήρως αυτός την ευθύνη για την εξαφάνιση του παιδιού.

Σχετικές ειδήσεις